Αφού πέρασαν ένα ξένοιαστο καλοκαίρι στην Ελλάδα ο μεγιστάνας της μόδας Φρανσουά Ανρί Πινό, η αγαπημένη του Σάλμα Χάγιεκ και η κόρη τους Βαλεντίνα έχουν επιστρέψει στην καθημερινότητα τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν στερηθεί την καλή τους διάθεση και αυτό που τους κρατάει ενωμένους σαν μία γροθιά.

Η διάσημη ηθοποιός δεν έχει κρύψει ποτέ το πόσο πολύ ερωτευμένη είναι με τον σύζυγό της, έναν από τους πιο ισχυρούς και πλούσιου άντρες της Γαλλίας με περιουσία που κυμαίνεται από 35 έως 57 δισεκατομμύρια δολάρια. Και παρά το γεγονός ότι και οι δύο προσπαθούν να κρατήσουν την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Χάγιεκ ανεβάζει μερικές φορές στιγμιότυπα από την οικογενειακή τους ζωή, η οποία μοιάζει γαλήνια, αλλά και αρκετά καθημερινή.

Αυτή τη φορά σειρά είχε μία πολύ φωτογενής φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την οικογένεια όλη μαζί στην πισίνα του σπιτιού τους, με τον Πινό να σηκώνει στους ώμους του και την Χάγιεκ αλλά και τη Βαλεντίνα.

«Ποτέ στα μεγαλύτερα όνειρά μου δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μοιραστώ την ζωή μου με έναν τόσο υπέροχο και εξαιρετικό άνδρα» έγραψε η ηθοποιός. «Είσαι η δύναμή μας, είσαι η έμπνευσή μας, είσαι το σπίτι μας», έγραψε η ηθοποιός στη σχετική λεζάντα, δείχνοντας του για άλλη μία φορά την αγάπη της.

Δείτε την ανάρτηση της Σάλμα Χάγιεκ:

 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS