Μπορεί να έχει περάσει μία ολόκληρη δεκαετία από τότε που η μεξικανικής καταγωγής Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία  François-Henri Pinault, ιδρυτή και βασικό μέτοχο της γιγάντιας εταιρίας ειδών πολυτελείας Kering, αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να κατανοήσουν πως η ηθοποιός κατάκτησε την πρώτη και καλύτερη θέση στην καρδιά του ισχυρού άντρα.

Ο Pinault είναι ο άνθρωπος πίσω από τον επιχειρηματικό κολοσσό στον οποίο ανήκουν κορυφαίοι οίκοι μόδας όπως οι Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga,  Alexander McQueen, Bottega Veneta, Boucheron and Brioni και Pomellato, ένας πολύ πετυχημένος άντρας με τεράστια προσωπική περιουσία, κινητή και ακίνητη. Μέχρι και σήμερα το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει πως γνωρίστηκε, επιλέγοντας να δηλώσει απλά ότι πρόκειται για «μία πολύ ρομαντική ιστορία που αφορά μόνο τους ίδιους».

Η Χάγιεκ μάλιστα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι «δεν θα ήθελα ποτέ να εκμεταλλευτώ το συγκεκριμένο στόρυ προκείμενου να δημιούργησω ντόρο γύρω από τον εαυτό μου, προκειμένου να κάνω τον εαυτό μου να μοιάσει σπουδαίος». Στην ίδια συνεντεύξη, την οποία παραχώρησε στο περιοδικό Town and Country η Xάγιεκ εκφράζεται με πολύ θερμά λόγια για τον σύζυγό της τον οποίο παντρεύτηκε πριν μία δεκαετία, όταν εκείνη ήταν 39 ετών. «Είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου. Μαζί του μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και δεν νιώθω πως κάποιος προσπαθεί να με περιορίσει».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στη συνέχεια όμως πήρε θέση και για την κριτική που έχει λάβει σχετικά με τον γάμο της, έναν γάμο που μία σημαντική μερίδα της κοινής γνώμης θεωρεί απόλυτα αταίριαστο καθώς εκείνος είναι ο πάμπλουτος γιος ενός από τους πιο ισχυρούς άντρες της Γαλλίας, του Φρανσουά Πίνο, και εκείνη μία όμορφη Mεξικανίδα ηθοποιός που κατάφερε να βρει μία θέση στον απαιτήτικο κόσμο του Χόλιγουντ. «Πάρα πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο είμαι παντρεμένη με αυτόν τον άντρα. Είναι σοκαρισμένοι πραγματικά. Γιατί να μην έχω όμως το δικαίωμα να παντρευτώ αυτόν τον άντρα; Θεωρώ πως όλο αυτό είναι μία ακραία μορφή ρατσισμού. Βλέπουν σε μένα την Μεξικανή που παντρεύτηκε κάποιον πολύ πάνω από εκείνη και αδυνατούν να καταλάβουν το γιατί. Κι έτσι αισθάνονται πολύ άβολα απέναντι μου. Επειδή έχω την ζωή που έχω, μία ζωή που θεωρούν ότι δεν μου αξίζει».

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, την 11χρονη σήμερα Bαλεντίνα, λέγοντας πως πιστεύει ότι «είμαι καλύτερη μητέρα επειδή την απέκτησα σε μεγαλύτερη ηλικία. Ήμουν χορτάτη από τη ζωή».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram. 

TAGS