«Πρόσφατα, μετά από περίπου δύο χρόνια σε μια σχέση που έμοιαζε να τα έχει όλα, ξαφνικά και αναπάντεχα χώρισα. Αυτή ήταν η αφορμή που με έβαλε σε μια ψυχική διαδικασία αλλαγής, ουσιαστικά και στον πυρήνα μου. Ήταν επώδυνος χωρισμός, με πλήγωσε, μου ήταν δύσκολο να τον ξεπεράσω. Ήταν όμως το έναυσμα για να πάρω την απόφαση να αφιερώσω χρόνο στον εαυτό μου. Για ένα μεγάλο διάστημα πέρασα από θλίψη και στενοχώρια, αλλά αποφάσισα να μείνω με αυτό που ένιωθα για να καταλάβω το γιατί δεν ήμουν καλά, να επιτρέψω στο κενό να ανέβει στην επιφάνεια και να το αντιμετωπίσω» έχει πει σε συνέντευξή της στο madamefigaro.gr (διαβάστε ολόκληρη την ιστορία).

Η Κατερίνα Μισχρόνη δηλώνει πλέον single και με αφορμή ένα ανάλογο θέμα μίλησε στο The Dot παρουσία της life coach Μάρεαw Λαουτάρη. Η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι κάνει dating, ότι  μπαίνει στη διαδικασία να κάνει αυτή το πρώτο βήμα για να προσεγγίσει έναν άντρα, μάλιστα σε κάποιον άφησε αυτή το τηλέφωνό της φεύγοντας από ένα μαγαζί στο ποίο κοιτάζαν ο ένας τον άλλον για μισή ώρα, μέσα από μια τσαμαρία και ότι γελάει όταν της λένε «μα, γιατί είσαι μόνη σου, μια χαρά κορίτσι είσαι;».

Η Μάρεα Λαουτάρη συμπλήρωσε ότι μόνο μέσα σε μια σχέση οι άνθρωποι μπορούμε να νιώσουμε έντονα συναισθήματα. Κια για αυτό τον λόγο αναζητάμε και τις ερωτικές σχέσεις. 

 

Δείτε τι ακριβώς είπε η Κατερίνα Μισιχρόνη:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS