ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κοντεύει να φτάσει τη μητέρα του: Αγνώριστος ο 12χρονος γιος της Αντζελίνα Τζολί, Νοξ, σε νέες φωτό

Όσο μεγαλώνει φαίνεται να μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του, Μπραντ Πιτ. 

Κοντεύει να φτάσει τη μητέρα του: Αγνώριστος ο 12χρονος γιος της Αντζελίνα Τζολί, Νοξ, σε νέες φωτό

Ενώ μαίνεται η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ για την κηδεμονία των παιδιών τους, η ηθοποιός συνεχίζει να απασχολεί κατά καιρούς τη δημοσιότητα, παρόλο που έχει μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις της. Πρόσφατα εθεάθη στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, να κάνει τα ψώνια μαζί με τον 12χρονο πλέον γιο της, Νοξ, ο οποίος κοντεύει να φτάσει σε ύψος τη μητέρα του και, όσο τουλάχιστον μπορούμε να κρίνουμε με τη μάσκα, μεγαλώνοντας μοιάζει περισσότερο στον Πιτ.

Φαίνεται σαν να ήταν χτες που το τότε ζεύγος Μπραντζελίνα, το 2008, αποφάσισε να πουλήσει τη φωτογραφία των νεογέννητων διδύμων τους, Βίβιαν και Νοξ, πιάνοντας το ποσό-ρεκόρ των 15.000 δολαρίων, το οποίο διέθεσαν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Δώδεκα χρόνια και ένα διαζύγιο μετά, η Τζολί έχει την πλήρη κηδεμονία και των έξι παιδιών της οικογένειας, βιολογικών και υιοθετημένων, με τον Μπραντ Πιτ να διεκδικεί έναν ρόλο στη ζωή τους.

Τα παιδιά, αναπόφευκτα, μεγάλωσαν εκτεθειμένα στα μίντια, όσο κι αν προσπάθησαν οι γονείς τους να προστατεύσουν την προσωπική ζωή τους. Το μερίδιο του λέοντος της δημοσιότητας έχει, μάλλον, η πρωτότοκη βιολογική κόρη τους, Σάιλο, η οποία επίσης φαίνεται να μοιάζει εκπληκτικά στον μπαμπά και επιπλέον, από νήπιο ακόμα, ντύνεται σαν κι αυτόν, με «αγορίστικα» ρούχα. Μάλιστα η Τζολί σε συνέντευξή της έχει πει πως ίσως είναι transgender, προσθέτοντας όμως ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να είναι «αγοροκόριτσο».

Δείτε τις νέες φωτογραφίες της Αντζελίνα Τζολί και του 12χρονου γιου της, Νοξ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/ETIENNE LAURENT

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.