Απλό, υπέροχα κομψό και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, το σπίτι της Κατερίνας Διδασκάλου φανερώνει το εκλεκτικό γούστο της σπουδαίας ηθοποιού.

«Μου αρέσουν τα φωτεινά σπίτια, οι λιτές γραμμές, δεν μπορώ τα μπιχλιμπίδια. Με αγχώνει να βλέπω πολλά πράγματα γύρω μου, θέλω να είναι κρυμμένα» έχει πει σε παλιότερη συνέντευξή της, πράγμα που δικαιολογεί το φετινό στόλισμα του δέντρου στη βεράντα. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου, που υποδύεται την «Μυρσίνη» στις «Άγριες Μέλισσες», διαθέτει ένα προσωπικό γούστο πολύ υψηλό και μια έμφυτη αίσθηση του στυλ. Κάτι που φαίνεται σε κάθε της κίνηση, από τις εμφανίσεις της μέχρι και το στόλισμα του δέντρου. 

Μετά το λύκειο, η Κατερίνα Διδασκάλου σπούδασε στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου και παράλληλα στη Φιλοσοφική Αθηνών. Αποφοιτώντας έφυγε για τη Νέα Υόρκη με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. «Δεν με κρατούσε τίποτα» εξηγεί, αφήνοντας πίσω της ένα διετές συμβόλαιο ως αριστούχος  του Εθνικού. Σπούδασε υποκριτική θεάτρου στο (Uta Hagen) HB Studio, με την τύχη να βρίσκεται στην τάξη της σπουδαίας Uta Hagen, «της μεγάλης αυτής δασκάλας και πρωταγωνίστριας του Broadway». «Η Νέα Υόρκη “με άνοιξε” αισθητικά και υποκριτικά. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και οι συνθήκες δύσκολες. Τη μία χρονιά ένιωθες στην κορυφή και την άλλη ξεκινούσες από την αρχή. Μια πόλη που αγαπώ, η γενέτειρα των πρώτων μου παιδιών» εξηγεί σε παλιότερη συνέντευξή της, η ηθοποιός, καθώς η Φλώρα και η Μαρκέλλα, τα δύο της κορίτσια με τον πρώτο της σύζυγο, πρόξενο τότε στη Νέα Υόρκη, ήρθαν σε νεαρή ηλικία.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΣΤΟ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Η κεντρική φωτό: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS