Σε συνέχεια των αλληλοκατηγοριών που εξαπολύονται, τις τελευταίες μέρες, στον κόσμο του θεάτρου, η Σοφία Μουτίδου βγήκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να τοποθετηθεί, με τη σειρά της, και να κάνει τις δικές της αποκαλύψεις. Καταρχήν αναφέρθηκε στην κατηγορία του Γιώργου Βάλαρη, που αποκαλούσε την ίδια «δύσκολη» παρόλο που, όπως πρόσθεσε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ο Βάλαρης έχει συνεργαστεί και με τον Κιμούλη.

Σκέφτηκε λοιπόν τότε η Μουτίδου: «Κοίτα να δεις τώρα, αυτός έχει συνεργαστεί με τον Κιμούλη και λέει εμένα δύσκολη συνεργάτιδα. Πώς τα κατάφερα έτσι και πέρασα τον Κιμούλη. Μετά σκέφτηκα λίγο καλύτερα και είπα, κακομοίρα Σοφία, δεν τον πέρασες τον Κιμούλη. Απλώς σε εσένα μπορούν να μιλούν δημόσια και να λένε ό,τι θέλουν: δύσκολη συνεργασία, ζητάει τέρατα… γιατί; Γιατί είμαι, πρώτον, γυναίκα και, δεύτερον, είναι άφοβοι με εμένα. Δεν έχω κανενός είδους δύναμη, δεν έχω καμία εξουσία ώστε να τους αποκλείσω από δουλειά ή να κρατώ στα χέρια μου κάποιο μικρολόμπι ανθρώπων οι οποίοι ορίζουν τις τύχες μας».

«Δεν έχω κανενός είδους δύναμη, δεν έχω καμία εξουσία ώστε να τους αποκλείσω από δουλειά ή να κρατώ στα χέρια μου κάποιο μικρολόμπι ανθρώπων οι οποίοι ορίζουν τις τύχες μας»

Η Σοφία Μουτίδου πρόσθεσε: «Είδα, φερ’ ειπείν, τη Ρένια Λουϊζίδου να σκίζει τη δική μου φωτογραφία στο “Χιούστον, το λύσαμε” αντί του Ρώμα και λέω, οκ, πόσο ανώδυνο. Αν έσκιζε του Ρώμα, τι θα γινόταν; Και μάλιστα ενώ είχε πει πριν από λίγα δευτερόλεπτα, λόγω γυναικείας αλληλεγγύης δεν θα σκίσω της Δήμητρας Παπαδοπούλου, αλλά του Σπύρου Παπαδόπουλου».

Σχετικά με την Ελένη Καστάνη, είπε: «Όλοι με ρωτάτε, μα ποιος ή ποια ήταν αυτή η οποία μπήκε στο καμαρίνι κλωτσώντας την πόρτα και είπε, θα σε καρυδώσω; Ήταν η Καστάνη, η οποία μου είχε κάνει τη ζωή μαύρη πάνω στη σκηνή, είναι κοινό μυστικό αυτό στο χώρο μας. Η οποία μάς καταριόταν, τον καρκίνο να φέρετε, να ψοφολογήσετε όλοι… πάρα πολύ δύσκολη συνεργασία. Στον θίασο του “Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευήαπολύθηκε κάποιος καταχρηστικά, παράνομα, εκδικητικά, νοσηρά. Όταν λοιπόν βγήκα και είπα, μα είναι δυνατόν, όλος ο θίασος δεν είπε τίποτα, κάπνιζαν οι υπόλοιποι προς κάθε κατεύθυνση».

Δείτε τη νέα τηλεοπτική παρέμβαση της Μουτίδου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS