Η Σοφία Μουτίδου δεν μασάει τα λόγια της και αυτή τη φορά στη The Booth προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση θέλοντας να στηρίξει την άποψη ότι στις σχέσεις δεν υπάρχουν στερεότυπα.

Με αφορμή μια αληθινή ιστορία, μιας γυναίκας που παρακολουθεί την εκπομπή, η παρουσιάστρια και YouTuber σχολίασε: «Τα μονοπάτια της ηδονής είναι πολύ σκοτεινά. Μου το έχει πει ένας φίλος αυτό, ένας ηθοποιός, και μου έχει κάνει φοβερή εντύπωση». Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «αυτό που κρατάει τις μακροχρόνιες σχέσεις είναι η φιλία, unfortunately. Αυτό που θα σε κρατήσει μακροχρόνια με έναν άντρα είναι ο θαυμασμός και όχι η ηδονή, γιατί η ηδονή με τα χρόνια θα πέσει. Η φιλία είναι αυτή που θα σε κρατήσει και δεν υπάρχουν στερεότυπα».

Η Μουτίδου προέτρεψε τους τηλεθεατές να ερωτευτούν χωρίς κανόνες και προκαταλήψεις γιατί «δεν ξέρεις τι θα σου τύχει. Εγώ ήμουν οκτώ χρόνια με έναν ομοφυλόφιλο, είχα σχέση ζωής. Αυτό πού είναι γραμμένο; Είναι γραμμένο σε κάποιο βιβλίο; Χωρίσαμε όχι γιατί ήταν ομοφυλόφιλος, για άλλους λόγους».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS