Η Ellen DeGeneres έδωσε πρόσφατα μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή του David Letterman 'My Next Guest Needs No Introduction', η οποία θα προβληθεί στο Netflix αυτή την Παρασκευή και αναφέρθηκε στην πιο φρικτή περίοδο της ζωής της, κατά την οποία κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της.

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημόσια γι' αυτή την τραυματική εμπειρία, αλλά σίγουρα σε αυτή την συνέντευξη δε διστάζει να κάνει αποκαλύψεις για το συμβάν και να ξετυλίξει το κουβάρι της τρομακτικής ιστορίας.

Μόλις μπήκε στην εφηβεία, η μητέρα της Μπέτι, αποφάσισε να παντρευτεί «έναν πολύ κακό άνθρωπο» όπως τόνισε η ίδια. Λίγο καιρό μετά το γάμο, η μητέρα της δυστυχώς διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μαστεκτομή. Κατά τη διάρκεια που εκείνη ήταν στο νοσοκομείο, ο πατριός της βρήκε την ευκαιρία να την προσεγγίσει διαφορετικά με πρόφαση βέβαια την ασθένεια της μητέρας της.

«Συγκεκριμένα μου είπε, ενώ εκείνη δεν ήταν παρούσα στη συζήτηση, ότι είχε αισθανθεί ένα γρομπαλάκι στο στήθος της μητέρας μου και έπρεπε να ψηλαφίσει και τα δικά μου, επειδή δεν ήθελε να την τρομάξει. Με αυτό το επιχείρημα με έπεισε τελικά και στη συνέχεια προσπάθησε να το κάνει και άλλες φορές. Ακόμα θυμώνω με τον εαυτό μου, που δε βρήκα τη δύναμη να αντισταθώ, παρόλο που ήμουν 15 χρονών», αποκάλυψε με περίσσια ειλικρίνεια η δημοφιλής παρουσιάστρια.

Όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στον David Letterman, ο λόγος για τον οποίο αποφάσισε τώρα να να κάνει αυτή την εκ βαθέων εξομολόγησε είναι, «γιατί δε θέλω άλλα κορίτσια να περάσουν το ίδιο και να υποστούν οποιαδήποτε μορφής σεξουαλική κακοποίηση».

Μάλιστα, αναφέρει ότι πήδηξε από το παράθυρο του δωματίου της, όταν εκείνος προσπάθησε κάποια στιγμή να σπάσει την πόρτα για να μπει μέσα και ότι δε μιλήσει ποτέ στη μητέρα της γι' αυτή τη φρικτή περίοδο, καθώς φοβόταν ότι η πικρή αλήθεια θα επισκίαζε την ευτυχία της.

Δείτε το συγκεκριμένο απόσπασμα:

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS