Η Ταλούλα Γουίλις, κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, κουβαλάει ένα δύσκολο παρελθόν, καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον χωρισμό των γονιών της, τους οικογενειακούς εθισμούς στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αλλά και τις διατροφικές διαταραχές της.

Ήδη όμως από τις αρχές του 2020 καλωσόριζε τη χρονιά με δύο ελπιδοφόρες και αισιόδοξες αναρτήσεις στο Instagram: μία σχετικά με την προσπάθεια της να πάρει κάποια κιλά, αφήνοντας πίσω της την νευρική ανορεξία και μία δεύτερη σχετικά με τη μεγάλη νίκη τόσο της ίδιας όσο και των αδελφών τους. Το γεγονός ότι και οι τρεις εδώ και χρόνια έχουν καταφέρει να μείνουν μακριά από το αλκόολ, γιορτάζοντας φέτος πολλά χρόνια νηφαλιότητας.

Στη συγκινητική ανάρτηση της η κόρη της Μουρ έφτιαξε ένα ποτ πουρί από 4 φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τη πορεία της, μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, προς την απεξάρτηση. Από μία πολυτελή μπανιέρα όπου βρέθηκε ολοκληρωτικά μεθυσμένη μετά από κάποιο πάρτι του περιοδικού Teen Vogue, σε ένα άλλο άσχημο μεθύσι κατά τα οποίο η Ταλούλα κατέληξε με τον κεφάλι κάτω σε μία ντουζιέρα και από εκεί στις διάσημες τουαλέτες του μπαρ CBGB στη Νέα Υόρκη με ένα μπουκάλι μπύρα στο χέρι μέχρι το σήμερα. Παρέα με τις αδελφές της, απολαμβάνουν ένα ζεστό μπάνιο, φρέσκιες, χαρούμενες, υγιείς και αισιόδοξες.

Στη συγκινητική ανάρτηση της η κόρη της Μουρ έφτιαξε ένα ποτ πουρί από 4 φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε τη πορεία της, μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια, προς την απεξάρτηση.

Σε μια πιο πρόσφατη ανάρτηση, αυτή τη φορά της Ντέμι Μουρ, η ηθοποιός ανέβασε ένα νέο ασπρόμαυρο πορτρέτο με τις κόρες της, χαρακτηριστικό της επανασύνδεσής τους, μετά από πολλά δύσκολα χρόνια. «Ευγνωμοσύνη για τα κορίτσια μου. Ελπίζω όλοι να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!» έγραφε στη λεζάντα η 58χρονη ηθοποιός.

Και τώρα η Ταλούλα δημοσίευσε μια νέα σειρά φωτογραφιών, όπου μετατρέπει, κατά κάποιον τρόπο, τον εαυτό της σε καλλιτεχνική εγκατάσταση. Σε μια από αυτές, όπου ποζάρει γυμνή σε εμβρυακή στάση στο γρασίδι, ίσως σηματοδοτεί την αναγέννησή της. Στη λεζάντα της τελευταίας φωτογραφίας γράφει: «Λέω “αντίο” σε αυτούς τους τοίχους, μέσα στους οποίους άνθισε η αγάπη, οι φίλοι έγιναν οικογένεια, υποδεχτήκαμε και αποχαιρετήσαμε ζώα, όπου οι άδειοι χώροι γέννησαν μια άγνωστη απόλαυση της διακόσμησης.

Τώρα η Ταλούλα δημοσίευσε μια νέα σειρά φωτογραφιών, όπου μετατρέπει, κατά κάποιον τρόπο, τον εαυτό της σε καλλιτεχνική εγκατάσταση. Σε μια από αυτές, όπου ποζάρει γυμνή σε εμβρυακή στάση στο γρασίδι, ίσως σηματοδοτεί την αναγέννησή της

»Σε κάθε ψυχή που διέσχισε αυτό το κατώφλι, η οποία είδε όχι μόνο την εξέλιξή μου από κορίτσι σε γυναίκα αλλά και έναν χώρο να γίνεται σπιτικό – σας ευχαριστώ και σας αγαπώ και μου σταθήκατε πολύτιμοι.

»Μέσα σε αυτούς τους τοίχους έπιασα πάτο, κάνοντας σιωπηλά ερωτήσεις που τρέμω και μόνο που τις θυμάμαι. Κατηγόρησα το σπίτι για το γεγονός ότι πληγώθηκα και επιθύμησα να δραπετεύσω.

«Μέσα σε αυτούς τους τοίχους έπιασα πάτο, κάνοντας σιωπηλά ερωτήσεις που τρέμω και μόνο που τις θυμάμαι. Κατηγόρησα το σπίτι για το γεγονός ότι πληγώθηκα και επιθύμησα να δραπετεύσω».

»Αλλά ανάμεσα σε όλες τις μεταμορφώσεις του –και εκείνες των μαλλιών μου– φεύγω νιώθοντας πλήρης.

»Μια γυναίκα ερωτευμένη, να αγωνίζομαι καθημερινά για την ευτυχία, με πιο δυνατή φωνή από όσο είχα φανταστεί ποτέ.

»Θα πάρω μαζί μου λοιπόν ό,τι χρειάζομαι και θα αφήσω τα υπόλοιπα, αγαπημένο μου σπίτι, γιατί με περιμένει ακόμα πολλή ζωή να ζήσω».

Δείτε τις αναρτήσεις της Ταλούλα Γουίλις:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


 

TAGS