Η σχέση της Ντέμι Μουρ με τις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει με τον Μπρους Γουίλις ήταν κάθε άλλο παρά αρμονική στο παρελθόν. Κατά καιρούς έκαναν την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα, για τον εθισμό της ηθοποιού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ, που οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από τις Ταλούλα, Ράμερ και Σκάουτ, με αποκορύφωμα τα ασφαλιστικά μέτρα που της είχαν κάνει τα τρία νεότερα μέλη της οικογένειάς της. Η Ταλούλα, μάλιστα, δίνει και η ίδια μάχη με τις διατροφικές διαταραχές και το αλκοόλ.

Πλέον μητέρα και κόρες φαίνεται να έχουν επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος και να έχουν επανασυνδεθεί, σύμφωνα με μια κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή Red Table Talk. Υπήρξαν όμως αληθινά εφιαλτικές περίοδοι.

Χαρακτηριστικά η Ταλούλα, μιλώντας για τη μεταμόρφωση της μητέρας της από τη χρήση ναρκωτικών, έχει πει: «Ήταν σα να έδυε ξαφνικά ο ήλιος και να εμφανιζόταν ένα τέρας. Θυμάμαι ακόμα τον τρόμο που με πλημμύριζε κάθε φορά που την κοιτούσα προσεκτικά και διαπίστωνα πως τα μάτια της ήταν λίγο πιο κλειστά από το κανονικό ή όταν η φωνή της ήταν αλλαγμένη».

Ένα νέο ασπρόμαυρο πορτρέτο, πάντως, που ανέβασε η Ντέμι Μουρ στο λογαριασμό της στο  Instagram είναι χαρακτηριστικό της επανασύνδεσής τους και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνα τα γεγονότα. «Ευγνωμοσύνη για τα κορίτσια μου. Ελπίζω όλοι να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!» γράφει η 58χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας τεσσάρων όμορφων γυναικών που μοιάζουν όλες σαν αδερφές.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ντέμι Μουρ με την κόρη της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS