ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ευγνωμοσύνη για τα κορίτσια μου»: Η Ντέμι Μουρ σε νέα φωτό με τις τρεις κόρες της. Σαν αδερφή τους

Ένα καινούριο πορτρέτο είναι χαρακτηριστικό της επανασύνδεσης της οικογένειας, που στο παρελθόν έχει υποφέρει από τον εθισμό της Μουρ στα ναρκωτικά και το αλκοόλ

«Ευγνωμοσύνη για τα κορίτσια μου»: Η Ντέμι Μουρ σε νέα φωτό με τις τρεις κόρες της. Σαν αδερφή τους

Η σχέση της Ντέμι Μουρ με τις τρεις κόρες που έχει αποκτήσει με τον Μπρους Γουίλις ήταν κάθε άλλο παρά αρμονική στο παρελθόν. Κατά καιρούς έκαναν την εμφάνισή τους διάφορα δημοσιεύματα, για τον εθισμό της ηθοποιού στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά μετά τον χωρισμό της από τον Άστον Κούτσερ, που οδήγησαν στην απομάκρυνσή της από τις Ταλούλα, Ράμερ και Σκάουτ, με αποκορύφωμα τα ασφαλιστικά μέτρα που της είχαν κάνει τα τρία νεότερα μέλη της οικογένειάς της. Η Ταλούλα, μάλιστα, δίνει και η ίδια μάχη με τις διατροφικές διαταραχές και το αλκοόλ.

Πλέον μητέρα και κόρες φαίνεται να έχουν επουλώσει τις πληγές του παρελθόντος και να έχουν επανασυνδεθεί, σύμφωνα με μια κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή Red Table Talk. Υπήρξαν όμως αληθινά εφιαλτικές περίοδοι.

Χαρακτηριστικά η Ταλούλα, μιλώντας για τη μεταμόρφωση της μητέρας της από τη χρήση ναρκωτικών, έχει πει: «Ήταν σα να έδυε ξαφνικά ο ήλιος και να εμφανιζόταν ένα τέρας. Θυμάμαι ακόμα τον τρόμο που με πλημμύριζε κάθε φορά που την κοιτούσα προσεκτικά και διαπίστωνα πως τα μάτια της ήταν λίγο πιο κλειστά από το κανονικό ή όταν η φωνή της ήταν αλλαγμένη».

Ένα νέο ασπρόμαυρο πορτρέτο, πάντως, που ανέβασε η Ντέμι Μουρ στο λογαριασμό της στο  Instagram είναι χαρακτηριστικό της επανασύνδεσής τους και δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνα τα γεγονότα. «Ευγνωμοσύνη για τα κορίτσια μου. Ελπίζω όλοι να περάσατε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!» γράφει η 58χρονη ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας τεσσάρων όμορφων γυναικών που μοιάζουν όλες σαν αδερφές.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Ντέμι Μουρ με την κόρη της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

Read Next

31 Ιαν 2026

Κατερίνα Καραβάτου | Η συγκινητική εξομολόγηση στην πρεμιέρα για τα παιδιά της και ο μεγάλος απολογισμός

Με έναν βαθιά προσωπικό απολογισμό και φανερή συγκίνηση, η Κατερίνα Καραβάτου έκανε πρεμιέρα σήμερα στον ΑΝΤ1 με τη νέα εκπομπή "Σαββατοκύριακο Παρέα".

31 Ιαν 2026

Βαρύ πένθος για τη Ζωζώ Σαπουντζάκη | Πέθανε ο σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Ζωζώ Σαπουντζάκη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο επί 27 χρόνια σύντροφός της, Πύρρος Αναγνωστόπουλος. Την απώλεια του ανθρώπου που υπήρξε το στήριγμά της για σχεδόν τρεις δεκαετίες έκανε γνωστή ο ανιψιός του με μια συγκινητική ανάρτηση.

Περισσότερα από

News

31 Ιαν 2026

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τη σχέση Λιάγκα - Αντωνά

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, εστιάζοντας στον τρόπο που ο παρουσιαστής επέλεξε να διαχειριστεί την προσωπική του ζωή μετά το διαζύγιό του.

31 Ιαν 2026

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμα για τις αξίες της ζωής

Σε μια σπάνια εξομολόγηση ευγνωμοσύνης, η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα που αποδεικνύουν ότι η πραγματική πληρότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες της οικογενειακής ζωής και στην ηρεμία του προσωπικού της χώρου.

31 Ιαν 2026
31 Ιαν 2026

Σία Κοσιώνη | Τα τελευταία νέα για την υγεία της και το εξιτήριο

Ο σύζυγός της, Κώστας Μπακογιάννης, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

31 Ιαν 2026

Άριελ Κωνσταντινίδη | Μάς δείχνει πόσο μεγάλωσε η πριγκίπισσά της

Η Άριελ Κωνσταντινίδη στην πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της.

30 Ιαν 2026

Σμαράγδα Καρύδη | Έτσι περνά πια τα πρωινά μετά τον χωρισμό της

Η Σμαράγδα Καρύδη απολαμβάνει τα πρωινά της με την καλύτερη παρέα.

30 Ιαν 2026

Dua Lipa | Σπάνια εμφάνιση με τον αδελφό της στο Παρίσι

H διάσημη τραγουδίστρια με τον σύντροφό της Callum Turner και τον αδελφό της, Gjin Lipa στο Παρίσι.

30 Ιαν 2026

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου | Αυτό το χαρακτηριστικό έχει κληρονομήσει από τον διάσημο μπαμπά της

Η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου έχει κοινά ενδιαφέροντα με τον Πέτρο Κωστόπουλο.

30 Ιαν 2026

Βασίλισσα Ράνια | Ο μικρός γιος της, πρίγκιπας Hashem έγινε 21 χρόνων

Στις 30 Ιανουαρίου 2026, ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah ΙΙ και ο πρίγκιπας Hashem γιορτάζoυν μαζί τα γενέθλιά τους.

30 Ιαν 2026

Βασιλιάς Felipe | Ο αδιέξοδος νεανικός έρωτας με την Isabel Sartorius και ο σκοτεινός ρόλος της Σοφίας της Ισπανίας

Με αφορμή τα 58α γενέθλια του βασιλιά Felipe, τα ισπανικά media θυμούνται την τραγική ιστορία της Ιsabel Sartorius της πρώην επίσημη συντρόφου του τότε πρίγκιπα της Ισπανίας.