Σαν καρέ ρομαντικής ταινίας ξετυλίγεται ο αρραβώνας του Μπρούκλιν Μπέκαμ, γιου του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, και της Νίκολα Πελτζ, κόρης του δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτζ, σε μια σειρά αδημοσίευτων φωτογραφιών που ανέβασαν πρόσφατα στο λογαριασμό τους στο Instagram.

Μιας ρομαντικής ταινίας, ωστόσο, πιο λαμπερής από όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε, καθώς όταν ο Μπρούκλιν γονάτισε μπροστά στη Νίκολα για να της κάνει την πρόταση, της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας 350.000 λιρών, σύμφωνα με πληροφορίες. Το ποσό, ωστόσο, δεν συγκρίνεται με τον προϋπολογισμό του γάμου, που θα περιλαμβάνει δύο τελετές και θα ανέρχεται στα 4 εκ. λίρες.

Αν μη τι άλλο, το ζευγάρι δείχνει πολύ ερωτευμένο μέσα από τις δηλώσεις που κάνει στα social media. «Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς εσένα, μωρό μου» γράφει ο Μπρούκλιν. «Με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστά, με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Πάντα θα σε φροντίζω και θα σε στηρίζω». Πιο λακωνική, από την πλευρά της, υπήρξε η Νίκολα: «Μπρούκλιν, είσαι ολόκληρος ο κόσμος μου».

Δείτε τις αναρτήσεις από τον αρραβώνα τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS