Όχι έναν αλλά δύο γάμους θα έχουν σε λίγο καιρό οι Μπέκαμς, αφού ο μεγαλύτερος γιος του ζευγαριού πρόκειται να παντρευτεί σύντομα την 25χρονη σύντροφο του, την σχετικά άγνωστη ηθοποιό Νίκολα Πελτζ. 

Ο ίδιος ανακοίνωσε τον αρραβώνα τους με μία ανάρτηση στο ίνσταγκρα, ενώ το γεγονός συνοδεύτηκε από ένα υπέρλαμπρο πάρτι στο εξοχικό σπίτι του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ στο Μαλιμπού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακόμα και η «δύσκολη» Βικτόρια Μπέκαμ δηλώνει πολύ χαρούμενη με την επιλογή του γιου τους και ολόκληρη η οικογένεια περιμένει με ενθουσιασμό τις δύο τελετές που θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Φλόριντα. Υπολογίζεται ότι ο γάμος θα κοστίσει συνολικά 4 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα πληρώσει ο δισεκατομμυριούχος πατέρας της νύφης, ο ισχυρός, Αμερικανός επενδυτής Νέλσον Πελτζ. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η περιουσία των Πελτζ ανέρχεται στα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια, τη στιγμή που οι Μπέκαμς εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, βλέποντας την πολύ μεγάλη περιουσία τους να μειώνεται συνεχώς. Πλέον υπολογίζεται ότι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν μαζί περίπου 370 εκατομμύρια λίρες. Σίγουρα το παραπάνω δεδομένο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του πατέρα της νύφης να απαιτήσει να υπογράψει το ζευγάρι αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο. Έτσι πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Μπρούκλιν και η Νίκολα θα περάσουν μία βόλτα από συμβολαιογράφο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η Νίκολα Πέλτζ γεννήθηκε στο Βέστσεστερ της Νέας Υόρκης και είναι κόρη του επιχειρηματία Νέλσον Πελτζ και έχει 4 αδέλφια. Η καριέρα της στο σινεμά δεν είναι ιδιαίτερη πετυχημένη, έχει παίξει σε λίγες ταινίες ενώ έχει εμφανιστεί και σε μουσικό βίντεο της Μάιλι Σάιρους. Ο πατέρας της Νέλσον Πελτζ, είναι μεγαλοεπενδυτής και ιδρυτής της εταιρείας επενδύσεων Trian Fund Management. Η εταιρεία του έχει περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS