Στην εποχή που τα φίλτρα κάνουν πάρτι στο Instagram, υπάρχουν κάποιες γυναίκες που επιμένουν στη φυσική ομορφιά και το επιβεβαιώνουν ανεβάζοντας ανεπεξέργαστες φωτογραφίες τους. Μια από αυτές είναι η Μαρία Ναυπλιώτου, που υποδέχτηκε το καλοκαίρι με μια νέα ανάρτηση με απλό μαύρο μπικίνι, χαμογελαστή μπροστά στη θάλασσα, όπου δεν προσπαθεί να κρύψει το «πόδι της χήνας», τις χαρακτηριστικές ρυτίδες στα πλάγια των ματιών της, και τα άλλα σημάδια της ηλικίας.

«Καλό μας μήνα...καλό καλοκαιράκι...καλά μας μπάνια...με τα μάτια και την προσοχή μας στραμμένα σ’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο...», έγραψε στη λεζάντα.

«Δεν φανταζόμουν ότι το μεγάλωμα θα συμβεί και σε μένα· νόμιζα πάντα ότι θα συμβεί στους άλλους».

Η όμορφη 51χρονη ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή της, ωστόσο, έχει παραδεχτεί ότι πέρασε την προσωπική της δοκιμασία μέχρι να αποδεχτεί το πέρασμα του χρόνου. «Υπάρχουν αλλαγές που όταν πριν από μια δεκαετία άρχισα να παρατηρώ, τρόμαξα. Δεν φανταζόμουν ότι το μεγάλωμα θα συμβεί και σε μένα· νόμιζα πάντα ότι θα συμβεί στους άλλους. Αυτό σιγά σιγά και μέσα από μια δυσάρεστη διαδρομή άλλαξε. Και αναγκάστηκα να πω “πάμε παρακάτω”». H ίδια πρόσθεσε πάντως ότι «ακόμα με κοιτάζω με τρυφερότητα. Κι όταν καμιά φορά φτιάχνομαι λίγο παραπάνω μπορεί να με κοιτάξω στον καθρέφτη και με θαυμασμό. Λέω, “καλή είσαι”». 

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: NDP

TAGS