Ενώ διανύουμε ημερολογιακά τις πρώτες μέρες ενός φθινοπώρου που αποδεικνύεται εξίσου δύσκολο με τους μήνες που προηγήθηκαν, αν όχι περισσότερο δύσκολο, η Μαρία Ναυπλιώτου συνεχίζει να εκμεταλλεύεται τις μικρές καλοκαιρινές απολαύσεις, όπως ένα ηλιοβασίλεμα στη θάλασσα, και να τις μοιράζεται μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της επιμένει «ακόμα καλοκαίρι», σύμφωνα με τη λεζάντα, και ποζάρει με ένα μπικίνι. Είναι μια ακόμα φωτογραφία με την οποία τιμά την αρετουσάριστη ομορφιά, όπως συνηθίζει να κάνει η ηθοποιός μέσα από τα social media, όπου δεν πασχίζει να κρύψει τις ατέλειές της. 

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από λίγους μήνες στο Monopoli.gr έλεγε ότι βλέπει ήδη στην καθρέφτη της τις διαφορές από το πέρασμα του χρόνου. «Υπάρχουν αλλαγές που όταν πριν από μια δεκαετία άρχισα να παρατηρώ, τρόμαξα. Δεν φανταζόμουν ότι το μεγάλωμα θα συμβεί και σε μένα· νόμιζα πάντα ότι θα συμβεί στους άλλους. Αυτό σιγά σιγά και μέσα από μια δυσάρεστη διαδρομή άλλαξε. Και αναγκάστηκα να πω “πάμε παρακάτω”». H ίδια πρόσθεσε πάντως ότι «ακόμα με κοιτάζω με τρυφερότητα. Κι όταν καμιά φορά φτιάχνομαι λίγο παραπάνω μπορεί να με κοιτάξω στον καθρέφτη και με θαυμασμό. Λέω, “καλή είσαι”».

Σε ερώτηση αν προσέχει τον εαυτό της είπε πως «ναι, τον αγαπάω και τον προσέχω. Πιστεύω ότι από το σώμα ξεκινούν και τελειώνουν όλα. Μην ξεχνάς πως με βιογραφικό χορεύτριας έχω εγκατεστημένη μια νοοτροπία δεν φεύγει εύκολα. Συνεπώς, γυμνάζομαι για να είμαι σε εγρήγορση στη σκηνή και γενικά ακούω, υπακούω και φροντίζω το σώμα μου».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου με μπικίνι:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS