Ο γνωστός Έλληνας σεφ Ανδρέας Λαγός έδωσε συνέντευξη στο Happy Day, όπου αποκάλυψε ότι μαγειρεύει συχνά για τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία παιδιά τους σε διακοπές και σε prive δείπνα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ο σεφ μίλησε για την ιδιαίτερη επαγγελματική συνεργασία του με το γαλαζοαίματο ζευγάρι, ενώ αποκάλυψε και τα αγαπημένα τους ελληνικά φαγητά ενώ ξεκαθάρισε η κρέμα γάλακτος απαγορεύεται διά ροπάλου από τη διατροφή τους.

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι συνεννοείται απευθείας μαζί τους - κυρίως με την Κέιτ - και μάλιστα δεν κρατούν το πρωτόκολο και μιλάνε στον ενικό.

«Τα τελευταία χρόνια, στις διακοπές τους και σε κάποια prive δείπνα μαγειρεύω για τον Γουίλιαμ και την Κέιτ. Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είμαστε σε απόλυτη επαφή μαζί τους γιατί είναι στις διακοπές τους και θέλουν να συζητήσουμε διάφορα πράγματα που αφορούν στη διατροφή τους. Από την πρώτη μέρα πήγαν όλα πολύ καλά και γι’ αυτό συνεχίζουμε μέχρι σήμερα. Δεν υπάρχει κανένα πρωτόκολλο, μιλάμε στον ενικό κατευθείαν και υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία και επαφή,»είπε ο γνωστός σεφ.

Για τις διατροφικές προτιμήσεις τους είπε:

«Τους αρέσει να τρώνε θαλασσινά, λαχανικά, υγιεινή διατροφή χωρίς αλάτι. Κατά τα άλλα, τρώνε τα πάντα αλλά χωρίς πολλά λιπαρά. Από ελληνικά φαγητά είναι η φάβα είναι το νούμερο ένα, το κριθαράκι που παίρνω από ελληνική εταιρεία, γιατί κάθε φορά παίρνω μαζί ελληνικά προϊόντα όταν πηγαίνω, και η χωριάτικη σαλάτα είναι στις προτιμήσεις τους. Και τα παιδιά τρώνε και εκείνα περίπου τα ίδια. Κρέμα γάλακτος δεν θέλουν πουθενά ούτε και βαριά γλυκά. Θέλουν ότι γίνεται σχεδόν χωρίς καθόλου ζάχαρη».

Δειτε το βίντεο.

Πηγή: thetoc.gr

Kεντρική φωτογραφία: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS