Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», στους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, όπου είπε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση με την κόρη της, Αφροδίτη, την οποία έχει αποκτήσει με τον Γιώργο Λιάντο και που σήμερα είναι ήδη 21 ετών. Όταν ρωτήθηκε πώς είχε αντιδράσει η Αφροδίτη στο δεύτερο γάμο της Παπούλια, ο οποίος μάλιστα έγινε σε έναν πύργο στη Σκοτία, απάντησε πως ήταν πολύ μικρή τότε και τον είδε, κυρίως σαν ένα «πάρτι». 

Πώς θα το αντιμετώπιζε όμως η ίδια, αν μάθαινε ότι η κόρη της σκόπευε να παντρευτεί; «Θα της έλεγα όχι. Είναι πολύ μικρή, 21 ετών. Δεν μπορώ να το κάνω εικόνα ότι η κόρη μου θα παντρευτεί. Πιστεύω ότι στην εποχή που ζούμε και η γυναίκα και ο άντρας πρέπει να δει τι θα κάνει με τη ζωή του και να ισορροπήσει με βάση αυτό, να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του. Και μετά να κάνει τα πάντα. Τώρα, αν ξεκινήσει μια γυναίκα με γάμο, παιδί, είναι έρμαιο μιας σχέσης που αν δεν της βγει, τι θα κάνει μετά;».

«Αν ξεκινήσει μια γυναίκα με γάμο, παιδί, είναι έρμαιο μιας σχέσης που αν δεν της βγει, τι θα κάνει μετά;».

Η ίδια συνδύασε το γάμο και τη μητρότητα με την καριέρα της, η οποία την περίοδο που απέκτησε την κόρη της ήταν στο peak της, οπότε αναγκάστηκε να είναι πιο επιλεκτική στις δουλειές της. Έχασε όμως και πάλι εμπειρίες από τη ζωή της Αφροδίτης.

Όταν ρωτήθηκε αν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω τι θα ήθελε πραγματικά να ζήσει, απάντησε πως πέρυσι, «που εγώ είχα πρεμιέρα και η Αφροδίτη έπαιζε στο Λονδίνο [η Αφροδίτη κάνει καριέρα στη μουσική], άνοιγε τη συναυλία της Μαρίζας Ρίζου, ένα υπέροχο πλάσμα, αξιοθαύμαστο κορίτσι, που φέρθηκε πολύ ωραία και στην Αφροδίτη, και δεν μπόρεσα να πάω να τη δω. Αυτό μου στοίχισε».

Αμέσως μετά, μίλησε για το τατουάζ που έχουν κάνει μητέρα και κόρη, ένα τριαντάφυλλο: «Η Αφροδίτη το έχει κάνει σε κόκκινο χρώμα και εγώ σε γαλάζιο». Μια ακόμα επιβεβαίωση της ξεχωριστής σχέσης τους.

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Glomex
 

TAGS