Το Goop.com, η ιστοσελίδα λαϊφστάιλ και ευεξίας της Γκουίνεθ Πάλτροου που έχει ξεσηκώσει έντονες συζητήσεις για τις αμφιλεγόμενες «θεραπείες» που προβάλλει, έρχεται στο Netflix στη μορφή μιας σειράς ντοκιμαντέρ, σύμφωνα με την Guardian.

Πρόκειται για έναν κύκλο 30λεπτών επεισοδίων, στη διάρκεια των οποίων η Πάλτροου και η συνεργάτιδά της στο Goop Elise Loehnen θα φιλοξενήσουν γιατρούς, ερευνητές και εκπροσώπους της εναλλακτικής ιατρικής, δηλαδή ειδικούς που άπτονται των θεμάτων του Goop.com.

Στο μεταξύ η Πάλτροου και η Loehnen έχουν ήδη παρουσιάσει μια σειρά ραδιοφωνικών εκπομπών με διάσημες καλεσμένες όπως η Όπρα Γουίνφρεϊ και η μπαλαρίνα Μίστι Κόπλαντ και εκατοντάδες χιλιάδες ακροατές την εβδομάδα.

Δεδομένου ότι το brand Goop, που έχει εμπνεύσει εξίσου την αγάπη και το μίσος στο κοινό, έχει σήμερα αξία που εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια δολάρια, η Πάλτροου -στα χνάρια της Μαρί Κόντο, της διάσημης πλέον Γιαπωνέζας ειδικού στην οργάνωση χώρου- έρχεται να διεκδικήσει δυναμικά το δικό της μερίδιο τηλεθέασης.

Δείτε μια συζήτηση της Πάλτροου με την blogger Leandra Medine.

 

TAGS