Με αφορμή τα 28 χρόνια από τον θάνατο της Τζένης Καρέζη, συνέντευξη παραχώρησε στην Εκπομπή «Καλοκαίρι not», ο γιος της, Κωνσταντίνος Καζάκος και μίλησε για την κατάσταση της μητέρας του λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Με την μητέρα μου είχαμε περάσει πολύ δύσκολα, μέχρι που σε κάποια φάση νομίζω και η ίδια το αποδέχθηκε κάπως. Ενώ κρατιόταν με νύχια και με δόντια στη ζωή, σε κάποια φάση συμφιλιώθηκε με την ιδέα. Δεν ξέρω αν έφυγε χαρούμενη, έφυγε με ένα χαμογελάκι». 

Για τη σχέση του και με τους δυο του γονείς είπε:

«Ήμουν ένα πολύ τυχερό παιδάκι, είχα δύο υπέροχους γονείς. Και η μάνα μου και ο πατέρας μου ήταν καταπληκτικοί γονείς. Πάντα έβρισκαν ώρα για μένα, να περνάμε ποιοτικό χρόνο μαζί και άμα δεν έβρισκαν ώρα πήγαινα εγώ μαζί τους». 

«Η μαμά μου ήταν πολύ τρυφερή, είχε ισορροπία, δεν με είχε κακομάθει ούτε καλομάθει, ήμουν τόσο όσο. Ήμουν η αδυναμία της η μεγάλη», θα συμπληρώσει.

Όσο για τις περιβόητες φήμες ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη, είχαν αντιπαλότητα, ο Κωνσταντίνος ξεκαθάρισε το τοπίο: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν φίλες από παλιά. Το θέμα της αντιπαλότητας ήταν ιστορίες που έβγαιναν προς τα έξω για να τονώσουν τον μύθο των σταρ, ήταν παιχνίδια μάρκετινγκ. Δεν υπήρχε καμία αντιπαλότητα, υπήρχε σίγουρα μια ευγενής άμιλλα».

 

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξή του:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS