Πριν δύο ημέρες μέσα από την εκπομπή «στη Φωλιά των ΚουΚου» αναφέρθηκε πως η Μαρία Κίτσου δεν κατάφερε να παραστεί στην εκδήλωση για τα Κορφιάτικα βραβεία, όπου θα έπαιρνε το πρώτο βραβείο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης αποχώρησε εκνευρισμένος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: «Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο».

Η κάμερα της πρωινής εκπομπής του Star, μετά από την αναστάτωση που προκλήθηκε, συνάντησε την Μαρία Κίτσου, η οποία έδωσε τη δική της εκδοχή.

«Το βραβείο το παρέλαβε ο Μάνος Καρατζογιάννης, ο σκηνοθέτης μου. Έλειπα γιατί είχα γυρίσματα, είναι απλό. Το είχα δηλώσει κιόλας. Έτυχε ένα έκτακτο νυχτερινό γύρισμα και δυστυχώς δεν μπορούσα να είμαι, όσο και να ήθελα. Το θεωρώ όλο το περιστατικό ατυχές, ήταν η κακιά στιγμή», εξήγησε η ηθοποιός.

Όσο για τον Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος αποχώρησε όταν ακούστηκε ότι δεν θα δώσουν το βραβείο στην Μαρία Κίτσου, η συμπρωταγωνίστριά του στις Άγριες Μέλισσες είπε: «Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, τον αγαπώ πάρα πολύ, παρά τα όσα μου κάνει στο σίριαλ. Είναι ένας άνθρωπος που είναι σπαθί και τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS