Ένα πρωτοφανές σκηνικό εκτυλίχθηκε εχθές στην τελετή απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων που ειδικά για φέτος είχαν ως τιμώμενο πρόσωπο την ηθοποιό Μαρία Κίτσου, μία εξαιρετικά δημοφιλή πρωταγωνίστρια που έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο της Ελένης στη σειρά Άγριες Μέλισσες, ενώ αυτόν τον χειμώνα πρωταγωνιστεί και στη θεατρική παράσταση «Το Τρίτο Στεφάνι».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ στο επιβλητικό Δημοτικό Θέατρο Πειραιά αλλά ολοκληρώθηκε με φασαρίες και ευτράπελα, όπως μετέδωσε η πρωινή εκπομπή Στην Φωλιά των Κου Κου.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κίτσου επρόκειτο να πάρει το βραβείο Ζωή Λάσκαρη, ωστόσο η ίδια δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην τελετή λόγω γυρισμάτων για τις Άγριες Μέλισσες.

Και τελικά, οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν αλλού το βραβείο με συνοπτικές διαδικασίες. Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος παίζει τον "τύραννο" της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, αποχώρησε και εκείνος εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Να τονίσουμε ότι ο Μπισμπίκης θα έπαιρνε το επόμενο βραβείο, αλλά έφυγε και εκείνος για να δείξει τη δυσαρέσκειά του.

Σύμφωνα με όσα είπε Στη φωλιά των Κου Κου ο Στέφανος Κωνσταντινίδης:

«Το Βραβείο Ζωή Λάσκαρη θα δινόταν στην Μαρία Κίτσου. Η ηθοποιός, όμως, επειδή ήταν σε γύρισμα, δεν ήταν στο Δημοτικό Θέατρο. Ο διοργανωτής κ. Μουζακίτης, λέει επί σκηνής: "Αφού η Μαρία Κίτσου απουσιάζει, θα δώσουμε αλλού το βραβείο. Όχι σε δικό της άνθρωπο να το παραλάβει, αλλού. Προτείνει ο διοργανωτής να γίνει αντικατάσταση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης, λοιπόν, ο οποίος θα βραβευόταν στο επόμενο βραβείο, αποχωρεί από το Δημοτικό Θέατρο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS