Η Ζένια Μπονάτσου σε μια σειρά από Insta Stories παρουσίασε άγνωστα στιγμιότυπα από τη σύντομη αλλά ευτυχισμένη ζωή που πρόλαβε να μοιραστεί με τον πατέρα της. Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, παρουσιάζει εκπληκτική ομοιότητα με τον μπαμπά της, όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε σε εκείνες τις σπάνιες εικόνες.

Ιδιαίτερα προσγειωμένη και ανεξάρτητη, σε πρόσφατη συνέντευξή της έλεγε:

«Με το που τελείωσα το σχολείο, πήγα, δούλεψα, έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι και κάτι το οποίο κάνω μόνο εγώ, πάρα πολλοί, αλλά είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Και λεφτά να μην είχα, θα κοιμόμουν δυο μέρες σε μια φίλη. Αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα, είναι αστείο εγώ να μιλάω τώρα και να λέω, δεν είχα να φάω δυο μέρες». 

«Και λεφτά να μην είχα, θα κοιμόμουν δυο μέρες σε μια φίλη. Αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα, είναι αστείο εγώ να μιλάω τώρα και να λέω, δεν είχα να φάω δυο μέρες». 

Συχνά σήμερα, όπως πρόσθεσε, παρακολουθεί «στο YouTube παλιές εκπομπές του [Βλάση], γιατί είναι και πράγματα που δεν είχα προλάβει, δεν τα ήξερα». Όταν ρωτήθηκε, όμως, για την αγαπημένη ταινία όπου παίζει η γιαγιά της, παραδέχτηκε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ φαν του ελληνικού κινηματογράφου». Συμπλήρωσε, όμως, ότι φοράει κάποια ρούχα της Ζωής Λάσκαρη, αν και δεν είναι ακριβώς στο μέγεθός της γιατί η γιαγιά της ήταν πολύ ψηλότερη από εκείνη. Φοράει, ακόμα, κάποια ρούχα του πατέρα της: «Του μπαμπά έχω παρεό και δύο τρεις μπλούζες». 

Δείτε τα νέα Insta Stories της Ζένιας Μπονάτσου με τον μπαμπά της:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP

TAGS