Η Ζένια Μπονάτσου, κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, εγγονή της Ζωής Λάσκαρη, σε νέα συνέντευξή της στη «Φωλιά των Κου Κου» μίλησε για τη ζωή της σήμερα, την ανάγκη της να είναι ανεξάρτητη, αλλά και τον πατέρα της, που έφυγε νωρίς.

Φέτος, όπως είπε, της έτυχε κάτι πολύ όμορφο με το «J2US», αν και «με όλα αυτά που συμβαίνουν, νομίζω ότι η φετινή χρονιά δεν είναι κανενός η χρονιά». Το «J2US» προέκυψε όταν ήταν έτοιμη να ασχοληθεί με κάτι άσχετο από την τέχνη, «γιατί απ’ την τέχνη, όπως ξέρουμε, δεν μπορούμε να βιοποριστούμε».

«Με το που τελείωσα το σχολείο», συνέχισε η Ζένια, «πήγα, δούλεψα, έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι και κάτι το οποίο κάνω μόνο εγώ, πάρα πολλοί, αλλά είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου. Και λεφτά να μην είχα, θα κοιμόμουν δυο μέρες σε μια φίλη. Αλλά υπάρχουν και πολύ χειρότερα, είναι αστείο εγώ να μιλάω τώρα και να λέω, δεν είχα να φάω δυο μέρες».

«Με το που τελείωσα το σχολείο δούλεψα, έβγαλα τα δικά μου λεφτά. Δεν είναι και κάτι το οποίο κάνω μόνο εγώ, πάρα πολλοί, αλλά είναι ωραίο να μαθαίνεις από πολύ νωρίς να στηρίζεσαι στα πόδια σου»

Για το παρελθόν της με τον πατέρα της, θυμήθηκε ένα αστείο σκηνικό: «Είχα τρέλα με τις Hi-5. Όταν τις έφερε ο πατέρας μου, πήγα στην εκπομπή και τρελάθηκα! Είμαι μωρό, χωρίς δόντια και χαίρομαι!».

Συχνά σήμερα, όπως πρόσθεσε, παρακολουθεί «στο YouTube παλιές εκπομπές του, γιατί είναι και πράγματα που δεν είχα προλάβει, δεν τα ήξερα». Όταν ρωτήθηκε, όμως, για την αγαπημένη ταινία όπου παίζει η γιαγιά της, παραδέχτηκε πως «η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ φαν του ελληνικού κινηματογράφου». Συμπλήρωσε, όμως, ότι φοράει κάποια ρούχα της Ζωής Λάσκαρη, αν και δεν είναι ακριβώς στο μέγεθός της γιατί η γιαγιά της ήταν πολύ ψηλότερη από εκείνη. Φοράει, ακόμα, κάποια ρούχα του πατέρα της: «Του μπαμπά έχω παρεό και δύο τρεις μπλούζες».

Δείτε τη συνέντευξη της Ζένιας Μπονάτσου:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: Glomex
 

TAGS