Η Μαρία Ναυπλιώτου είναι μια από τις ομορφότερες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, από την κορυφή μέχρι τα νύχια, καθώς δεν είναι μόνο προικισμένη με γοητευτικά χαρακτηριστικά προσώπου, αλλά και με ένα γυμνασμένο, καλλίγραμμο σώμα. Γι’ αυτό στη νέα ανάρτηση που έκανε, από ένα μπάνιο στην Αστυπάλαια, δυσκολευόμαστε να αποφασίσουμε τι είναι πιο εντυπωσιακό: οι κοιλιακοί της 51χρονης ηθοποιού, το μπικίνι της με το υπέροχο print (ή τα κρυστάλλινα νερά του νησιού).

Με την εμπειρία της πάντως, όπως την περιγράφει στη λεζάντα της νέας ανάρτησής της, θα ταυτιστούμε όσες τολμήσαμε να βουτήξουμε στα παγωμένα νερά στις πρώιμα ζεστές μέρες του 2021:

«Φάση 1η:Είναι άραγε κρύο το νερό;

»Φάση 2η: Ωωωωωω πολύ!!!!

»Φάση 3η: Τελικά μπαίνεις και δεν θέλεις να βγεις... από τα κρυστάλλινα, πεντακάθαρα νερά της Αστυπάλαιας».

Δεν ήταν πάντως το πρώτο μπάνιο για τη Ναυπλιώτου, καθώς είχε προηγηθεί μια ακόμα ανάρτηση, με απλό μαύρο μπικίνι, χαμογελαστή μπροστά στη θάλασσα, χωρίς φίλτρα, χωρίς να προσπαθεί να κρύψει το «πόδι της χήνας», τις χαρακτηριστικές ρυτίδες στα πλάγια των ματιών της, και τα άλλα σημάδια της ηλικίας. «Καλό μας μήνα...καλό καλοκαιράκι...καλά μας μπάνια...με τα μάτια και την προσοχή μας στραμμένα σ’ αυτόν τον πανέμορφο τόπο...», είχε γράψει σε εκείνη τη λεζάντα.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Μαρίας Ναυπλιώτου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό: NDP
 

TAGS