Μία φορά να έχεις παρακολουθήσει την εκπομπή «The Booth» καταλαβαίνεις ότι υπάρχει χημεία ανάμεσα στα κορίτσια της: τη Σοφία Μουτίδου, τη Σοφία Κουρτίδου, την Κρυσταλλία και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η τελευταία μόλις ξεκίνησε την άδειά της, διάρκειας δύο εβδομάδων, ταξιδεύοντας στο χωριό της, και αντικαταστάθηκε από τον Ετεοκλή Παύλου, αλλά φαίνεται πως το μυαλό της είναι πίσω στο πλατό, σύμφωνα με μια νέα ανάρτησή της στο Instagram:

«Εγώ τέτοια ώρα κατεβαίνω στο πλατό του @opentvthebooth και ετοιμάζομαι με τα κορίτσια μου για το πιο fun δίωρο της ημέρας μου. Να σας πω την αλήθεια δεν μου έχει ξανατύχει να πηγαίνω διακοπές και να μου λείπει η δουλειά μου... @crystallia__ @sofiakourtidou @sofia_moutidou έχω στρωθεί και περιμένω να σας δω! Σας αγαπώ!».

Η 43χρονη Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, με σπουδές στην Ανώτερη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν. Έχει παίξει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές αλλά και θεατρικές παραστάσεις και είναι μέλος του συγκροτήματος Mama Sings Fire. Είναι παντρεμένη με τον ροκ μουσικό Φώτη Μπενάρντο (Φώτης Γιαννακόπουλος), με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 4χρονη Λυδία και τη 2χρονη Ηλέκτρα.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε περισσότερες αναρτήσεις της παρουσιάστριας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS