Για κάποιους ο Αύγουστος είναι περίοδος ανάπαυλας και περισυλλογής, αλλά για τον Ετεοκλή Παύλου και την Ελένη Χατζίδου φαίνεται πως είναι εποχή πυρετωδών προετοιμασιών, αφού εκτός του ότι ξεκίνησαν την παρουσίαση της πρωινής εκπομπής του Open με Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα, επιπλέον διοργανώνουν διπλό γάμο-βάφτιση στις 19 Σεπτεμβρίου.

Επίκεντρο, ωστόσο, στη ζωή τους είναι η μικρή Μελίτα-Δήμητρα, η κόρη που απέκτησαν η τραγουδίστρια και ο personal trainer τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι εικόνες που μοιράζονται μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram είναι διάσπαρτες με βρεφικά παιχνίδια. Με χάος, χρώμα και οικογενειακή ευτυχία.

Σε ένα από τα προσωπικά βιντεάκια τους, ο Ετεοκλής Παύλου (που πρόσφατα αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του σοβαρού ατυχήματος που οδήγησε στον ακρωτηριασμό του ποδιού του) προπονείται χρησιμοποιώντας ως βαράκι την κόρη του, ενώ σε μια άλλη ανάρτηση, από τον λογαριασμό της Ελένης Χατζίδου αυτή τη φορά, η οικογένεια γιορτάζει τα 40α γενέθλια της τραγουδίστριας, όπου η ίδια σχολιάζει στη λεζάντα: «Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπέμπα ξυπνητή για να της πω μια καληνύχτα!».

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι και την καθημερινότητά τους:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS