Η φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ηθοποιός Απόστολος Τότσικας, από τα πιο γοητευτικά επώνυμα ζευγάρια, συνηθίζουν να μοιράζονται τις προσωπικές και οικογενειακές στιγμές τους στα social media. Σε μια πρόσφατη οικογενειακή βόλτα στην Ακρόπολη η Ρέβη εμφανίζεται πλάτη, αγκαλιά με τα δύο παιδιά, και μια λεζάντα που γράφει: «Να κοιτάς από όλες τις πλευρές .... ακόμα και αυτές που μοιάζουν λιγότερο φωτογενείς, αυτές που θέλεις να μην είναι στο κάδρο σου συνήθως, γιατί εκεί θα βρεις πως μπορείς να κάνεις όλες τις διορθώσεις που τους αξίζουν».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σε μια πιο παλιά σειρά φωτογραφιών που είχε ανεβάσει το καλοκαίρι στο Instagram η φωτογράφος μετατρέπει σε μοντέλο τον σύζυγό της, τον οποίο απαθανατίζει εντελώς γυμνό σε μία ερημική, βραχώδη παραλία, στις Κυκλάδες, όπου έκαναν τις διακοπές τους. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε άνετα να γίνει editorial σε περιοδικό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ωστόσο μια από τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις της οικογένειας κινούνται σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, σε ατμόσφαιρα Χάλογουιν. Τα δίδυμα, η Ειρήνη και ο Άγγελος, μεγαλώνουν πολύ γρήγορα. Αυτή τη φορά, σε νέο story, έχουν μεταμφιεστεί και φωτογραφίζονται αυθόρμητα – δεν έχει καμία σημασία που οι εικόνες είναι γεμάτες «κόκκο», αυτό προσθέτει απλά στον σπιτικό και αυθόρμητο χαρακτήρα της φωτογράφισης. Μάλιστα σε μια από αυτές βλέπουμε και τον Απόστολο Τότσικα σε ρόλο-έκπληξη, ενός φαντάσματος που προσπαθεί να τρομάξει τα παιδιά.

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ρούλας Ρέβη:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS