Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα γίνεται viral κάθε φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον. Ας πούμε, η τελευταία που ανέβασε, μέσα σε ένα 24ωρο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 5 εκ. likes. Η απήχησή της ωστόσο δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι προέρχεται από το προφίλ μιας από τις δημοφιλέστερες σταρ, αλλά και στην εντυπωσιακή εικόνα που τη συνοδεύει.

Πρόκειται για ένα παλιό, ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, με την ηθοποιό να ισορροπεί στον πάγκο του μπάνιου οριζόντια και να φιλάει τον εαυτό της στον καθρέφτη. Η λεζάντα που δικαιολογεί τα ακροβατικά της; «Τι χρονιά κι αυτή. Μην ξεχνάτε να δίνετε στον εαυτό σας λίγη αγάπη… και κρατηθείτε γερά».

«Τι χρονιά κι αυτή. Μην ξεχνάτε να δίνετε στον εαυτό σας λίγη αγάπη… και κρατηθείτε γερά».

Δεν διευκρινίζεται από ποια χρονιά προέρχεται η φωτογραφία (μόνο ότι είναι αρχείου), ωστόσο είναι εκπληκτικό πόσο λίγο έχει αλλάξει η σταρ στο πέρασμα του χρόνου. Για την ακρίβεια, έχει ομορφύνει, και δεν έχει αρνηθεί ότι σε τουλάχιστον μία περίσταση έχει καταφύγει στη βοήθεια της επιστήμης, κάνοντας επέμβαση στη μύτη («καθώς το διάφραγμά της την εμπόδιζε να αναπνέει σωστά» όπως εξήγησε). 

Έχει επίσης ενισχύει με filler τόσο τα χείλη όσο και τα ζυγωματικά της, δίνοντας στο πρόσωπό της μια πιο σωστή ισορροπία. Και ενώ σε άλλες celebrities οι αισθητικές επεμβάσεις έχουν οδηγήσει σε ένα ψεύτικο, σχεδόν κακόγουστο αποτέλεσμα, τύπου «duck face», π.χ., στην Τζένιφερ Άνιστον το σύνολο δείχνει απόλυτα ρεαλιστικό και αρμονικό, μάλλον γιατί έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους επιστήμονες και δεν τους έχει ζητήσει κάτι εξωφρενικό και αταίριαστο προς τα φυσικά της χαρακτηριστικά.

Δείτε τη νέα φωτογραφία της Τζένιφερ Άνιστον από τα παλιά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS