ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τα μαλλιά στο τελευταίο σόου της Chanel είναι ό,τι πιο φρέσκο σε λουκ, ό,τι πιο σύγχρονο και 2021

Πώς να αποκτήσεις την ανέμελη, στιλάτη και κομψή μπούκλα της νέας χρονιάς.

Τα μαλλιά στο τελευταίο σόου της Chanel είναι ό,τι πιο φρέσκο σε λουκ, ό,τι πιο σύγχρονο και 2021

Είδαμε το σόου Chanel Métiers d’art collection ταυτόχρονα με όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, σε live streaming και «πάθαμε» με τα μαλλιά. Κυριολεκτικά. Ό,τι πιο σύγχρονο και φρέσκο. Η μπούκλα επιστρέφει αλλά σε «πειθαρχημένη» και στιλάτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ:

Τα μαλλιά με μπούκλες είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά η δημιουργία τους με το ψαλίδι, το σίδερο και το σεσουάρ μπορεί να αποβεί καταστροφική για την τρίχα.

Οι υψηλές θερμοκρασίες που φτάνουν τα συγκεκριμένα εργαλεία styling καίνε τα μαλλιά, κάνοντας τα εύθραυστα και γεμίζοντας τα ψαλίδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να έχετε συνεχώς το αγαπημένο σας χτένισμα, αφού υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να δημιουργήσετε τέλειες μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Ανακαλύψτε τους πιο γνωστούς φυσικούς τρόπους δημιουργίας τους και προστατεύστε τα μαλλιά σας από την φθορά.

Μπούκλες με καλαμάκια

  • Η τεχνική χωρίς θερμότητα για τέλειες έντονες μπούκλες με καλαμάκια είναι πολύ απλή. Χωρίζετε τα νωπά (κατά προτίμηση) μαλλιά σας σε μικρές τούφες, τις οποίες τυλίγετε με καλαμάκια.
  • Πάρτε μία μία τούφα, τυλίξτε την γύρω από ένα καλαμάκι ξεκινώντας από την ρίζα των μαλλιών και στερεοποιήστε τη με ένα τσιμπιδάκι. Στη συνέχεια δέστε το καλαμάκι κόμπο και προχωρήστε στην επόμενη τούφα. Μόλις τελειώσετε με το τύλιγμα όλων των μαλλιών σας, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, ιδανικά καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.
  • Έπειτα λύστε τα καλαμάκια και ανοίξτε ελαφρώς τις μπούκλες σας. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Με αυτή τη μέθοδο θα έχετε αποκτήσει εντυπωσιακές μικρές μπούκλες με φυσικό τρόπο, χωρίς να ταλαιπωρείτε τα μαλλιά σας με το πιστολάκι, το ψαλίδι ή την πρέσα.

Μπούκλες με ρόλεϋ

  • Ένας ακόμη εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε φυσικές μπούκλες χωρίς τη χρήση σεσουάρ, μασιάς (πρέσας) ή ψαλιδιού για τα μαλλιά είναι τα ρόλεϋ. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ρόλεϋ στο εμπόριο, καθώς και πολλά διαφορετικά μεγέθη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προκειμένου να αποκτήσετε υπέροχα σγουρά μαλλιά χωρίς να τα κάψετε με τη θερμότητα. Απλά ανακαλύψτε το ιδανικό στυλ για τις δικές σας ανάγκες.
  • Η χρήση των ρόλεϋ είναι πολύ απλή. Χωρίζετε τα μαλλιά σε τούφες και τα τυλίγετε γύρω από τα ρόλεϋ ενώ είναι ακόμη νωπά. Στη συνέχεια περιμένετε μέχρι να στεγνώσουν μόνα τους. Έπειτα τα λύνετε, ανοίγετε ελαφρώς τις μπούκλες και ολοκληρώνετε αν θέλετε με λίγη λακ.
  • Αξίζει να σημειωθεί πως όσο περισσότερο μένουν τα ρόλεϋ στα μαλλιά τόσο πιο όμορφες και καλοσχηματισμένες θα είναι οι φυσικές σας μπούκλες.
Τα μαλλιά στο τελευταίο σόου της Chanel είναι ό,τι πιο φρέσκο σε λουκ, ό,τι πιο σύγχρονο και 2021
Η μπούκλα επιστρέφει αλλά σε «πειθαρχημένη» και στιλάτη. / Photo: Chanel

Μπούκλες με πλεξούδα

  • Για να κάνετε τέλειες φυσικές μπούκλες στα μαλλιά σας χωρίς θερμότητα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις πλεξούδες. Τι σημαίνει αυτό; Κάνοντας πλεξούδες στα νωπά μαλλιά σας και αφήνοντας τις δεμένες όσο περισσότερο μπορείτε μέχρι να στεγνώσουν φυσικά τα μαλλιά σας, δημιουργείτε υπέροχες ανάλαφρες μπούκλες.
  • Πρόκειται για μια μέθοδο χωρίς εργαλεία με θερμότητα που μπορεί να αποτελέσει και ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Πιάνοντας πχ boxer braids ή γαλλική / ολλανδική πλεξούδα τα μαλλιά σας μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα επιθυμείτε, όσο θα περιμένετε να δημιουργηθούν τα φυσικά σγουρά μαλλιά σας. Μπορείτε να πάτε για καφέ, ψώνια, στο γραφείο, ακόμη και σε μια βραδινή ή επίσημη έξοδο, ανάλογα το χτένισμα με πλεξούδα που θα επιλέξετε.
  • Αφού λοιπόν στεγνώσουν τα μαλλιά και μείνουν δεμένες οι πλεξούδες για αρκετές ώρες, λύστε τις και απολαύστε τις τέλειες φυσικές σας κυματιστές μπούκλες χωρίς θερμότητα.

Μπούκλες χωρίς θερμότητα με κορδέλα

  • Δημιουργήστε εντυπωσιακές ανάλαφρες μπούκλες με κορδέλα. Πρόκειται επίσης για ένα εύκολο και εντυπωσιακό χτένισμα που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε όμορφα σγουρά μαλλιά με φυσικό τρόπο.
  • Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε μια κορδέλα πάνω από τα νωπά, κατά προτίμηση, μαλλιά σας και να αρχίσετε να τα τυλίγετε τούφα τούφα γύρω της δημιουργώντας ένα χαμηλό και εντυπωσιακό updo όπως στην εικόνα. Καλό θα είναι κάθε τούφα που τελειώνετε να την ασφαλίζετε με ένα τσιμπιδάκι για να μην λυθεί.
  • Αν θέλετε πριν το τύλιγμα μπορείτε να εφαρμόσετε ένα σπρέι αλατόνερου.
  • Έπειτα αφήστε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν φυσικά και λύστε τα. Ως αποτέλεσμα οι τέλειες ανάλαφρες μπούκλες θα σας ενθουσιάσουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΙΔΕΕΣ:

*με στοιχεία από beautetinkyriaki.gr

Photo: Chanel

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.