Κάθε νέα εμφάνιση που ανεβάζει η Τάμτα στο λογαριασμό της στο Instagram είναι και μια πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες που λατρεύουν τα δυναμικά και εντυπωσιακά λουκ. Αν θα έπρεπε όμως να επιλέξουμε μια από τις αγαπημένες μας, αυτή θα ήταν το νέο μακιγιάζ ματιών που προτείνει. Ένας παράξενα τέλειος συνδυασμός του κίτρινου και του ροζ, που ακόμα και αν εμείς αισθανόμαστε ότι δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε με το στυλ μας, σίγουρα θα θαυμάσουμε.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι με τη μάσκα, απαραίτητο αξεσουάρ πλέον σε όλες τις εμφανίσεις, μπορούμε να παίξουμε άφοβα με τα χρώματα στα μάτια αφού και να θέλαμε να χάσουμε την ισορροπία στο υπόλοιπο πρόσωπο, δεν θα μπορούσαμε. Έτσι, η Τάμτα πλαισίωσε τις τολμηρές σκιές με μια δυναμική γραμμή eyeliner και γενναιόδωρη ποσότητα μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

«Θέλω τους φίλους μου να δω, να πάμε βόλτα στην πλατεία, όλη τη μέρα αλητεία και το βράδυ για ποτό» λέει η ερμηνεύτρια και στην εποχή των πρωτόγνωρων συνθηκών και των περιορισμών, δεν θα μπορούσαμε να ταυτιστούμε περισσότερο. Για αρχή, μπορούμε να το διασκεδάσουμε όπως κι εκείνη με την προετοιμασία, κι ας μείνουμε τελικά στο σπίτι.

«Προφανώς δεν προσπαθώ να σας διδάξω τρικ και τεχνικές. Βασικά, δεν ήξερα καν πώς και τι επρόκειτο να κάνω… Οπότε το άφησα να με πάει…» γράφει στη λεζάντα του βίντεο, αλλά το συγκεκριμένο πείραμα κρίνεται σίγουρα επιτυχημένο.

Δες το νέο λουκ της Τάμτας:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το βίντεο για να το φτιάξεις βήμα βήμα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS