ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κερδίζω χρόνο | Οι στιγμές μέσα στο 24ωρο που μου φτιάχνουν την ημέρα. Από την Έφη Αλεβίζου

Η μέρα έχει 24 ώρες. Αυτό μεταφράζεται σε 1.440 λεπτά. Με ποιο τρόπο απολαμβάνω κάποια από αυτά φροντίζοντας αυτόν που έχω πιο κοντά μου: Εμένα.

Κερδίζω χρόνο | Οι στιγμές μέσα στο 24ωρο που μου φτιάχνουν την ημέρα. Από την Έφη Αλεβίζου

Ναι, η καθημερινότητα είναι φουλ απαιτητική. Ναι, η οικογένειά μας ζητάει την προσοχή μας, εκτός από την αγάπη μας. Ναι, η δουλειά μας είναι πολύ σημαντική και στο top 3 των προτεραιοτήτων μας. Ναι σε όλα αυτά, τα οποία με τη σειρά τους οδηγούν σε ένα μεγάλο και καθολικό ερώτημα; Και εμείς που είμαστε μέσα σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις και τα «θέλω» των άλλων;

Εμείς είμαστε στις μικρές εκείνες στιγμές που προσφέρουμε χαρά, φροντίδα και περιποίηση στον εαυτό μας. Σε εκείνα τα λεπτά της ώρας που το μόνο που μας απασχολεί είναι το «κανάκεμα» του σώματος, του μυαλού μας, της επιδερμίδας μας. Έχω συνειδητοποιήσει ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο λίγο χρόνο θα έχω για εμένα. Ότι η μέρα μου θα απαρτίζεται από πολλά «to do» και λιγότερα «μην κάνεις τίποτα». Μέσα σε αυτή την περιεκτική λίστα των «to do», όμως, έχω φροντίσει να εντάξω και κάποιες αγαπημένες συνήθειες μου, κάποια τρικ καλοπέρασης, τα οποία να αφορούν αποκλειστικά εμένα.

Κερδίζω χρόνο | Οι στιγμές μέσα στο 24ωρο που μου φτιάχνουν την ημέρα. Από την Έφη Αλεβίζου
Μέσα σε αυτή την περιεκτική λίστα των «to do», όμως, έχω φροντίσει να εντάξω και κάποιες αγαπημένες συνήθειες μου, κάποια τρικ καλοπέρασης, τα οποία να αφορούν αποκλειστικά εμένα.

Τρικ καλοπέρασης Νο1: Κάθε πρωί θα φροντίσω να μη σηκωθώ από το κρεβάτι μου εάν δεν κάνω δυο-τρεις ωραίες και βαθιές αναπνοές. Να τεντώσω όλο το σώμα μου και να νιώσω το ξύπνημα των μυών και την εκκίνηση του «μηχανισμού» μου. Αυτόματα ένα κύμα καλής διάθεσης με κυριεύει και η μέρα ξεκινάει με θετικό πρόσημο.

Ώρα για την πρωινή φροντίδα της επιδερμίδας. Η αναζωογονητική NIVEA Q10 ENERGY, η κρέμα ημέρας για αντιρυτιδική δράση και αναπλήρωση ενέργειας συνδυάζει τρία ισχυρά αντιοξειδωτικά Q10 ,Βιταμίνη C+Ε και έχει σκοπό να τονώσει άμεσα την επιδερμίδα και να την ενυδατώσει εντατικά για περισσότερη φρεσκάδα και εμφανώς πιο λείο πρόσωπο.

Τρικ καλοπέρασης Νο2: Ώρα για την πρωινή φροντίδα της επιδερμίδας. Η αναζωογονητική NIVEA Q10 ENERGY, η κρέμα ημέρας για αντιρυτιδική δράση και αναπλήρωση ενέργειας συνδυάζει τρία ισχυρά αντιοξειδωτικά Q10 ,Βιταμίνη C+Ε και έχει σκοπό να τονώσει άμεσα την επιδερμίδα και να την ενυδατώσει εντατικά για περισσότερη φρεσκάδα και εμφανώς πιο λείο πρόσωπο. Ταυτόχρονα, οι δείκτες αντηλιακής προστασίας SPF 15 και προστασίας UVA/UVB προφυλάσσουν από τον σχηματισμό ρυτίδων και την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας που προκαλεί ο ήλιος. Οπότε αφήνομαι στα οφέλη της.

Σειρά έχει η πρωτοποριακή NIVEA Q10 ENERGΥ, η θεραπεία ματιών για αντιρυτιδική δράση και αναπλήρωση της ενέργειας, η οποία αναζωογονεί τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών μου.

Τρικ καλοπέρασης Νο3: Σειρά έχει η πρωτοποριακή NIVEA Q10 ENERGΥ, η θεραπεία ματιών για αντιρυτιδική δράση και αναπλήρωση της ενέργειας, η οποία αναζωογονεί τη θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών μου. Νιώθω την ελαφριά της σύνθεση, ταχείας απορρόφησης, που σκοπό έχει να μειώσει αποτελεσματικά τις λεπτές γραμμές στην ευαίσθητη αυτή περιοχή κάνοντας το περίγραμμα των ματιών να είναι ορατά πιο σφριγηλό με επιδερμίδα απαλότερη και γεμάτη ενέργεια. H κρέμα θεραπείας ματιών και η ισχυρή σύνθεσή της με την ενεργή βιταμίνη C προστατεύεται με την καινοτόμο συσκευασία σε σωληνάριο αλουμινίου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε αυτή την άκρως απαιτητική περιοχή του προσώπου, κάτι που με κάνει να απολαμβάνω ακόμα περισσότερο το τελετουργικό ομορφιάς με αυτό το προϊόν.

Τρικ καλοπέρασης Νο4: Ο φυσικός χυμός από φρέσκα πορτοκάλια επιβάλλεται και τα οφέλη του γίνονται άμεσα αντιληπτά. Λες και το σώμα μου διψάει για βιταμίνη C -που τελικά απ’ ότι φαίνεται, όντως διψάει.

Τρικ καλοπέρασης Νο5: Μία πλούσια και υγιεινή σαλάτα αντί για μεσημεριανό μπορεί να με κάνει το ίδιο χαρούμενη, όπως και ο φυσικός χυμός. Αντίθετα, ένα λιπαρό γεύμα θα με ρίξει στα τάρταρα της διάθεσής μου. Δεν είναι θέμα δίαιτας είναι θέμα σωματικής και ψυχικής φόρμας. Και το φαγητό, ως γνωστόν, την επηρεάζει.

Τρικ καλοπέρασης Νο6: Το απογευματινό pilates μου δεν το χάνω με τίποτα. Πάντα βρίσκω τρόπο για να τονώσω τους μυς του σώματός μου όπως κάνω και με την επιδερμίδα μου.

Τρικ καλοπέρασης Νο7: Καλύτερα ένα ελαφρύ δείπνο παρά ένα βαρύ στομάχι. Αυτή είναι μία βασική αρχή μου ως προς τις διατροφικές μου συνήθειες. Έτσι, θα επιλέξω να τσιμπήσω κάτι και όχι να βαρύνω και να νιώσω δυσκίνητη μετά. Άλλωστε, τζάμπα θα πάει το σέσιον με το pilates; Κρίμα είναι.

Ώρα για την δεκάλεπτη μάσκα ομορφιάς μου. Η καλύτερη ώρα. Η προηγμένη NIVEA Q10 ENERGY, υφασμάτινη μάσκα, 10 λεπτών, για αναπλήρωση ενέργειας.

Τρικ καλοπέρασης Νο 8: Ώρα για την δεκάλεπτη μάσκα ομορφιάς μου. Η καλύτερη ώρα. Η προηγμένη NIVEA Q10 ENERGY, υφασμάτινη μάσκα, 10 λεπτών, για αναπλήρωση ενέργειας συνδυάζει τα τρία ισχυρά αντιοξειδωτικά και προσφέρει στην επιδερμίδα μια επιπλέον δόση ενέργειας με άμεσα αποτελέσματα. Μειώνει τα σημάδια κούρασης και αναζωογονεί την επιδερμίδα, ελαττώνει τις πρώτες γραμμές και ρυτίδες και ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα. Όση ώρα περιμένω να δράσει αισθάνομαι ότι προσφέρω σε μένα ένα μικρό, πλην πολύτιμο, δώρο.

Η καινοτόμα NIVEA Q10 ENERGY, η κρέμα ύπνου για αντιρυτιδική δράση και αναπλήρωση ενέργειας συνδυάζει τρία ισχυρά αντιοξειδωτικά και βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να αναπνεύσουν βαθύτερα.

Τρικ καλοπέρασης Νο9: Λίγο πριν τον ύπνο χαρίζω στον εαυτό μου μία ακόμα στιγμή φροντίδας. Η καινοτόμα NIVEA Q10 ENERGY, η κρέμα ύπνου για αντιρυτιδική δράση και αναπλήρωση ενέργειας συνδυάζει τρία ισχυρά αντιοξειδωτικά και βοηθά τα κύτταρα της επιδερμίδας να αναπνεύσουν βαθύτερα. Κατά της διάρκεια της νύχτας, η επιδερμίδα γίνεται πιο δεκτική στα ευεργετικά συστατικά, ενώ η δύναμη της «αυτοαναγέννησης» βρίσκεται στη μέγιστη επίδοσή της. Η ελαφριά και έντονα ενυδατική της σύνθεση απορροφάται εξ ολοκλήρου από την επιδερμίδα την νύχτα και δρα σύμφωνα με τη βιολογία της όταν αυτή είναι πιο δεκτική. Η αγνή βιταμίνη C είναι ένα άκρως ισχυρό αντιοξειδωτικό που σε συνδυασμό με τη Βιταμίνη Ε & το συνένζυμο Q10 που είναι 100% πανομοιότυπο με αυτό της επιδερμίδας, ελαττώνει τις πρώτες ρυτίδες και τις ρυτίδες έκφρασης, μειώνει τα σημάδια της κουρασμένης και θαμπής επιδερμίδας, τονώνει και ενυδατώνει άμεσα την επιδερμίδα για εμφανώς πιο λείο και λαμπερό πρόσωπο. Με άλλο λόγια, εγώ κοιμάμαι και η τύχη της επιδερμίδας μου δουλεύει.

Τρικ καλοπέρασης Νο10: Δεν παραλείπω να ονειρευτώ. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Τρικ καλοπέρασης Νο10: Δεν παραλείπω να ονειρευτώ. Κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

Περισσότερα από

Ομορφιά

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.