Το καλοκαίρι ήρθε και το No1 προϊόν που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι το αντηλιακό. Ζούμε σε μια χώρα που το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου έχει ήλιο και ειδικότερα τους θερινούς μήνες οι ακτίνες είναι έντονες. Το αντηλιακό είναι άκρως απαραίτητο καθώς σε προστατεύει τόσο από εγκαύματα όσο και από σοβαρές ζημιές, όπως η γήρανση της επιδερμίδας.

Πριν φύγεις για τις καλοκαιρινές σου διακοπές, πάρε μέρος στον νέο διαγωνισμό του WomanTOC και κέρδισε αντηλιακά NIVEA Sun.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε 10 πακέτα με αντηλιακά NIVEA!

Μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού του WomanTOC και κερδίστε 10 πακέτα με αντηλιακά NIVEA για όλη την οικογένεια.

Αφήστε ένα σχόλιο στη δημοσίευση εδώ και δέκα τυχερές θα κερδίσουν από ένα πακέτο με τα παρακάτω αντηλιακά NIVEA:

  • NIVEA Sun Protect & Moisture Lotion SPF30, 200ml
  • NIVEA Sun Face Anti-Age SPF50+, 50ml
  • NIVEA Kids Moisturizing Trigger spray SPF50+, 300ml

#WomanTOC #WT_giveaway #NIVEAsun

Η κλήρωση θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουλίου στις 13:00.

Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ
ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΟΙ:
ΚΛΕΜΠΕΤΣΑΝΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ, ΣΑΚΑΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤΡΑΤΟΜΗΤΡΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΕΔΙΑΔΙΤH, ΘΕΟΔΟΥΛΑ ΓΟΥΣΗ, ΣΥΓΚΟΥΝΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ, ΓΟΥΣΗ ΑΡΕΤΗ,  ΛΥΤΡΑ ΒΑΪΑ, ΚΑΜΙΝΙΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΑΙΡΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Απολαύστε ξέγνοιαστα τον ήλιο με αντηλιακά NIVEA Sun

Κερδίστε τα αντηλιακά NIVEA Sun

NIVEA Sun Protect & Moisture: 24ωρη προστασία και ενυδάτωση

H επιδερμίδα μας έχει ανάγκη να προστατευτεί από τη UV ακτινοβολία του ήλιου αλλά ταυτόχρονα να ενυδατωθεί. Γιατί ο ήλιος, η ζέστη και η επαφή με το θαλασσινό νερό έχουν ως αποτέλεσμα την ξηρότητα της επιδερμίδας και η διαρκής ενυδάτωση επιβάλλεται. Ειδικά αυτούς τους μήνες, που η έκθεσή μας στον ήλιο είναι καθημερινή και πολύωρη, η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από προστασία και φυσικά ενυδάτωση.

Η ανανεωμένη σειρά αντηλιακής προστασίας NIVEA Sun Protect & Moisture, με την περιποιητική της σύνθεση, προστατεύει αξιόπιστα και προσφέρει ενυδάτωση μακράς διαρκείας.

NIVEA Kids Moisturizing Trigger Srpay: Ιδανικό για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα

Τα παιδικά προϊόντα αντηλιακής προστασίας συνδυάζουν την εμπειρία του NIVEA Sun στην προστασία από τον ήλιο και την απαλή φροντίδα της NIVEA, για να προστατεύει την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών.

Το Protect & Moisture Trigger Spay προσφέρει έναν διασκεδαστικό και «ξεκούραστο» τρόπο για να απλώνετε το αντηλιακό, ενώ παράλληλα περιέχει φίλτρα προστασίας UVA και UVB με δείκτη προστασίας SPF 50+.

NIVEA Sun Anti-Age Face Sun Cream: Κατά της πρόωρης γήρανσης

Η προστασία από την αντινοβολία του ήλιου αποτελεί την καλύτερη πρόληψη της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας. Η νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της πρόωρης γήρανσης, NIVEA Sun Anti-Age Face Sun Cream, συνδυάζει τόσο την αντηλιακή προστασία όσο και την περιποίηση του προσώπου.

 

Safe in the sun: Όλες οι προτάσεις του WomanTOC για τα αντηλιακά και το καλοκαίρι
Δείτε ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα αντηλιακά

TAGS