ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα αντηλιακά

Ιδού 5 tips για τη σωστή χρήση του αντηλιακού θα δώσουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην προστασία σου από τις ακτίνες UV.

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα αντηλιακά

Το καλοκαίρι ήρθε και το νο1 προϊόν που πρέπει να έχεις μαζί σου είναι το αντηλιακό. Ζούμε σε μια χώρα που το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου έχει ήλιο και ειδικότερα τους θερινούς μήνες οι ακτίνες είναι έντονες. Το αντηλιακό είναι άκρως απαραίτητο καθώς σε προστατεύει τόσο από το έγκαυμα όσο και από σοβαρές ασθένειες, όπως ο καρκίνος του δέρματος.

5 tips για τη χρήση του αντηλιακού θα δώσουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην προστασία σου από την ηλιακή ακτινοβολία.

1. Τσέκαρε πάντα την ημερομηνία λήξης

Μπορεί να θεωρείς ότι τα αντηλιακά δεν είναι τροφή για να κοιτάς την ημερομηνία λήξης τους, ωστόσο πρόκειται για μια λάθος σκέψη. Φρόντισε πριν την αγορά ενός αντηλιακού να κοιτάς την ημερομηνία λήξης και με σωστή αποθήκευση (εφόσον δεν έχει λήξει το προϊόν) θα κρατήσει μέχρι και τρία χρόνια.

2. Γράψε την ημερομηνία αγοράς

Εάν ψάχνεις και δε βρίσκεις με τίποτα την ημερομηνία λήξης, ένα tip είναι να σημειώσεις το πότε αγόρασες το αντηλιακό ώστε να έχεις το νου σου πότε περίπου είναι καιρός να το πετάξεις.

3. Αγόρασε μικρά μπουκάλια

Μην εντυπωσιάζεσαι από τις εκπτώσεις που βλέπεις στις μεγάλες συσκευασίες. Εάν προβλέπεις ότι φέτος δε θα πας διακοπές και δε θα χρησιμοποιήσεις μεγάλη ποσότητα αντηλιακού, προτίμησε μικρότερη συσκευασία.

4. Φύλαξέ το σε κρύο μέρος

Μπορεί να βαριέσαι κάθε φορά που γυρίζεις από την παραλία και πετάς το αντηλιακό σου όπου να 'ναι. Ωστόσο, αυτήν τη συνήθεια πρέπει να την κόψεις και να βάζεις το αντηλιακό σου σε δροσερό μέρος, εάν θες να έχει αποτελεσματικότητα στην προστασία.

5. Παρατήρησε αν έχει αλλαγές

Σε τακτά χρονικά διαστήματα τσέκαρε αν το αντηλιακό σου έχει αλλάξει υφή, χρώμα ή μυρωδιά. Αν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσεις.

Αν ακόμη ψάχνεις αντηλιακό ή after sun έχουμε τρεις προτάσεις:

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τα αντηλιακά
Προηγμένη αντηλιακή κρέμα προσώπου SPF30 Beatific: Λεπτόρρευστη, ματ κρέμα η οποία παραμένει αόρατη πάνω στην επιδερμίδα και βασίζεται σε 2 καινοτομικά αντιγηραντικά συμπλέγματα που παρέχουν προστασία ενάντια στην φωτο-γήρανση και την χρονο-γήρανση.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

Bronze Goddess Sun indulgence: Ανακαλύψτε τον μοναδικό συνδυασμό για προστασία από τον ήλιο με άρωμα καρύδας. Το σώμα σας εκτίθεται πολλές ώρες στον ήλιο. Αυτό το πλούσιο και κρεμώδες γαλάκτωμα, αφήνει στο δέρμα σας ένα ελαφρύ πέπλο προστασίας αρωματισμένο απαλά με εξωτικές νότες. Η απαλή σύνθεσή του με αντιοξειδωτικά, παρέχει εξαιρετικά αποτελεσματική προστασία από τις ακτίνες UVA /UVB και τις εξωτερικές επιθέσεις που προκαλούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος. Η μεταξένια υφή του είναι αδιάβροχη και παρέχει συνεχή προστασία.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

Baume après-soleil hydratant régénérant, Sephora: Βάλσαμο για μετά τον ήλιο εξαιρετικής τήξης, μη λιπαρό και μη κολλώδης, το οποίο ενυδατώνει έντονα και αναζωογονεί το δέρμα άμεσα. Η επιδερμίδα καταπραΰνεται και εξαχνώνεται, το μαύρισμα είναι έντονο, φωτεινό και ανθεκτικό.

Read Next

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

Περισσότερα από

Ομορφιά

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.

04 Απρ 2024

Μπορεί μια πούδρα προσώπου να μας χαρίσει υπέροχα μαλλιά; Κι όμως, μπορεί!

Δες το απρόσμενο όφελος που μπορεί να έχει μια loose πούδρα για τα μαλλιά μας.