Η άνοιξη είναι, παραδοσιακά, εποχή που αποφασίζουμε συνήθως να κόψουμε πιο κοντά τα μαλλιά μας, ιδιαίτερα φέτος, που οι τάσεις είναι σούπερ κολακευτικές για τα περισσότερα πρόσωπα και ταιριάζουν σε κάθε ηλικία. Με ένα ανάλαφρο καρέ λοιπόν υποδέχτηκε την εβδομάδα και η Σμαράγδα Καρύδη, ανεβάζοντας το νέο λουκ της στο Instagram και συνοδεύοντάς το με τη λεζάντα «Καινούρια εβδομάδα με καινούριο κούρεμα. Καλησπέρα σας». Το αποτέλεσμα είναι νεανικό και δροσερό. Ταιριάζει απόλυτα στη νέα, πιο ζεστή εποχή. 

Πρόσφατα, με αφορμή την επιστροφή του «Celebrity Game Night» στο Mega, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την εμπειρία της από τον κορονοϊό, αλλά και την απόφασή της να μην αποκτήσει δικά της παιδιά, στη σχέση της με τον Θοδωρή Αθερίδη.

«Είχα εννέα μέρες υψηλό πυρετό, που ευτυχώς έπεφτε με τα αντιπυρετικά, και ένα βηχαλάκι όταν έπαιρνα βαθιά ανάσα ή όταν λαχάνιαζα».

Για τον κορονοϊό, είπε: «Ψιλοφοβήθηκα στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι πιθανότητες ήταν υπέρ μου, αφού είμαι γυναίκα, δεν καπνίζω, δεν έχω επιπλέον βάρος, υπέρταση, διαβήτη ή άλλο υποκείμενο νόσημα. Βέβαια δεν το πέρασα χωρίς συμπτώματα. Είχα εννέα μέρες υψηλό πυρετό, που ευτυχώς έπεφτε με τα αντιπυρετικά, και ένα βηχαλάκι όταν έπαιρνα βαθιά ανάσα ή όταν λαχάνιαζα. Ψυχολογικά, ήμουν χάλια! Πάντως –επειδή μαθαίνω πως διάφοροι φίλοι μου που το πέρασαν έπαιρναν τηλέφωνα τους συμβολαιογράφους και συνέτασσαν διαθήκες– να πω ότι τέτοια ακραία πράγματα εγώ δεν έκανα. Ακόμα και μες στη μαυρίλα μου, είμαι αισιόδοξη – κατά βάθος».

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα, εξήγησε τα εξής: «Εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμια αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει. Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά.

«Εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμια αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει. Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά»

»Μα ο λόγος που δεν έκανα παιδί δεν είναι επειδή δεν αγαπώ τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας. Πιστεύω πως αν μου τύχαινε και έκανα παιδί τελικά, θα το αγαπούσα τόσο, που θα του αφοσιωνόμουν απόλυτα και θα ήμουν πολύ κουραστική μάνα. Υπερπροστατευτική».

Δείτε το νέο κούρεμα της Σμαράγδας Καρύδη:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS