Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης είναι πλέον ένα από τα πιο «εμβληματικά» ζευγάρια της ελληνικής σοουμπίζ, μετρώντας πολλά χρόνια σχέσης αν και οι δυο τους απέφευγαν να παραδεχτούν δημόσια τον δεσμό τους.

Εδώ και λίγο καιρό, όμως, οι δύο ηθοποιοί δείχνουν πιο άνετοι στο να μιλήσουν για τη σχέση τους κι έτσι η Σμαράγδα Καρύδη σε πρόσφατη συνέντευξη της σχολίασε το πώς είναι να δουλεύει με τον σύντροφο της: «Ο Θοδωρής είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο όλοι χαίρονται να συνεργάζονται. Είναι εύκολος, δοτικός, δεν παιδεύει τους άλλους και τους βγάζει τον καλύτερο εαυτό τους με έναν ήπιο τρόπο και χωρίς να το καταλάβουν. Ξέρεις, στο θέατρο και στο σινεμά μπορεί κάποιος να σε φέρει στα όρια σου. Υπάρχουν πολλοί τρελοί στη δουλειά μας, υπάρχει ένα κομμάτι νοσηρότητας. Ο Θοδωρής δεν το έχει αυτό και όλα γίνονται μέσα από μια διαδικασία χαράς και δημιουργίας και αυτό είναι ωραίο. Με τέτοιους ανθρώπους θέλω να συνεργάζομαι. Την τρέλα και τη νοσηρότητα δεν τις αντέχω»

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, αφού λίγο μετά ρωτήθηκε γιατί δεν παίρνει την απόφαση να παντρευτεί, μία ερώτηση που απ' ό,τι φαίνεται της έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Τι απάντησε λοιπόν η ηθοποιός; «Εμένα θα με ρωτούν μια ζωή γιατί δεν παντρεύομαι θα γεράσω, θα πεθάνω και ακόμα θα εξηγώ γιατί δεν παντρεύομαι. Δεν με ενδιέφερε ποτέ το θέμα του γάμου». Οπότε μάλλον δεν σκοπεύε να το κάνει σύντομα.

TAGS