Τα τελευταία χρόνια έχουμε ευαισθητοποιηθεί απέναντι στους κινδύνους του ήλιου και τη φωτογήρανση με αποτέλεσμα -ευτυχώς- να δίνουμε έμφαση στην αντηλιακή προστασία ακόμα και εκτός παραλίας. Παράλληλα όμως η ανεπάρκεια βιταμίνης D εξελίσσεται σε επιδημία, για κάθε ηλικία. Επειδή για εμάς είναι εξίσου πολύτιμες και η προστασία από τον ήλιο και η ευεργετική δράση της βιταμίνης D στο δέρμα, φέτος θα ποντάρουμε σε ένα προϊόν καινοτομίας που εξασφαλίζει και τις δύο.

Ο λόγος για τα νέα αντηλιακά Fluid to Powder και Cream to Powder της Frezyderm. Η σύνθεσή τους στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της πεόνιας προσφέροντας ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση, αντιμετώπιση της χρόνιας ξηρότητας. Έτσι εξασφαλίζουμε και αντιηλιακή προστασία και φροντίδα της επιδερμίδας, χωρίς να στερούμαστε την υπέροχη αίσθηση από το χάδι του ήλιου στο πρόσωπό μας.

Η καινούρια σειρά κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές υφές, κρέμα (φωτό) και υγρή κρέμα (fluid), που αφήνουν στο δέρμα μια μοναδική, ανάλαφρη αίσθηση πούδρας.

Η καινούρια σειρά κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές υφές, κρέμα και υγρή κρέμα (fluid), που αφήνουν στο δέρμα μια μοναδική, ανάλαφρη αίσθηση πούδρας, αναδεικνύοντας το νέο προϊόν της Frezyderm σε απαραίτητο απόκτημα για το καλοκαιρινό νεσεσέρ.

Τα νέα αντηλιακά Fluid to Powder και Cream to Powder της Frezyderm είναι ιδανικά για ηλιοπροστασία και φροντίδα της επιδερμίδας όσων έχουν έντονα ξηρό και ευαίσθητο δέρμα. Συνοδεύονται από την εγγύηση μιας ελληνικής εταιρείας με πολυετή πείρα στον σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Η σύνθεση των νέων προϊόντων της Frezyderm στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες της πεόνιας προσφέροντας ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, ενυδάτωση και αντιγηραντική δράση, αντιμετώπιση της χρόνιας ξηρότητας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.frezyderm.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Photo: Filipp Nekhaev / Unsplash

TAGS