Ενώ ακόμα διανύουμε την περίοδο που κυριαρχούν τα στυλ μαλλιών που δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, καθώς παραμένει αβέβαιο πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, είναι βέβαιο ότι μόλις επιστρέψουμε σε ένα είδος κανονικότητας, κάτι που προβλέπεται να συμβεί μέσα στο 2021, θα παρατηρήσουμε μια έκρηξη χρωμάτων και τολμηρών πειραματισμών στα κουρέματα, την οποία έχουμε ανάγκη.

Μια από τις αποχρώσεις που κυριαρχούν ήδη, ωστόσο, η οποία μάλιστα είναι εμπνευσμένη από αγαπημένη τηλεοπτική σειρά, μπορούμε να την πετύχουμε ακόμα και στο σπίτι, αν είμαστε ανοιχτόχρωμες. Το αποτέλεσμα θα είναι όχι μόνο εντυπωσιακό αλλά και σούπερ νεανικό, κόβοντας χρόνια από την εμφάνισή μας.

Ο λόγος για το υπέροχο χάλκινο, που λατρέψαμε στον χαρακτήρα που υποδύθηκε η Άνια Τέιλορ Τζόι στο «Γκάμπι της Βασίλισσας» του Netflix. Η ιστορία της ορφανής σκακίστριας που υπερβαίνει όλες τις δυσκολίες για να φτάσει στην κορυφή δεν γοήτευσε μόνο σεναριακά αλλά και στιλιστικά, με την κεντρική ηρωίδα, την «Μπεθ Χάρμον», να προτείνει τη μία υπέροχα ρετρό εμφάνιση μετά την άλλη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Δεν είναι απαραίτητο ωστόσο να επιλέξουμε το δικό της χάλκινο, καθώς διατίθεται σε μια γκάμα χρωμάτων, από το πυρόξανθο μέχρι το σκούρο χαλκοκόκκινο που φλερτάρει με το καστανό. Όποια απόχρωση κι αν προτιμήσουμε, ο κολορίστας Josh Wood δίνει την εξής συμβουλή για τη συντήρησή του: «Καθώς η ζωντάνια του χάλκινου ξεθωριάζει γρήγορα, πάντα συνιστώ την εφαρμογή μιας ενυδατικής μάσκας, μία με δύο φορές την εβδομάδα, που βοηθάει στη διατήρησή του. Και πάντα να αποφεύγετε τα σαμπουάν με θειικά άλατα».

 Δείτε τέσσερις ακόμα προτάσεις χάλκινου στο Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/SERGEY DOLZHENKO
 

TAGS