Οι τάσεις δεν επηρεάζουν μόνο το στυλ μας και τα ρούχα που επιλέγουμε. Επηρεάζουν και την εμφανισή μας συνολικότερα, το χρώμα των μαλλιών μας και το κούρεμα μας, ακόμα και πράγματα που μπορούν να διορθωθούν (αν τα πράγματα πάνε πολύ λάθος) με δυσκολία. Όπως για παράδειγμα τα φρύδια μας.

Παλαιότερα τα πράγματα ήταν κάπως πιο δικαιολογημένα. Το ίντερνετ δεν υπήρχε ώστε να μυστικά ομορφιάς να είναι πανεύκολα προσβάσιμα σε όλες και όλους μας, τα σαλόνια ομορφιάς δεν βρισκόντουσαν σε κάθε τετράγωνο της γειτονιάς μας, το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών ήταν μόνο στη φαντασία μας και η ενημέρωση γύρω από θέματα περιποίησης και ομορφιάς ήταν αισθητά πιο περιορισμένη. 

Παρόλα αυτά, μία beauty editor υποστηρίζει πως οι γυναικές, εν έτει 2019, συνεχίζουν να κάνουν σοβαρά και μοιραία λάθη όσο αναφορά στα φρύδια τους. Μάλιστα, 3 από αυτά είναι τόσο βασικά που μπορούν να καταστρέψουν την εικόνα του προσώπου μας.

1. Εξακολουθούν να ακολουθούν τα τρεντ ακόμα κι αν αυτό που είναι της μόδας δεν τους ταιριάζει πραγματικά. Η φύση έχει προνοήσει έτσι ώστε το σύχνα των φρυδιών μας να είναι αυτό που φέρνει σε ισορροπία τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας. Κι αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να παρέμβουμε σε αυτό παρά μόνο λίγο.

2. Αν παρόλα αυτά θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία αλλαγή στο σχήμα των φρυδιών μας αυτό το οποίο πρέπει να έχουμε πάντα κατά νου είναι την δομή που έχουν τα κόκκαλα στο πρόσωπο μας. Ένα πρόσωπα με πιο έντονες γωνίες δεν χρειάζεται τα ίδια φρύδια με ένα πρόσωπο πιο λείο και στρογγυλό.

3. Στην προσπάθεια μας να δημιουργήσουμε ένα πλούσιο εφέ στα φρύδια μας καταλήγουμε να τα κάνουμε να μοιάζουν υπερβολικά πολύ μακριά. Συχνά βλέπουμε γυναίκες που τα φρύδια τους πλησιάζουν στα αυτιά τους, κάτι που αλλοιώνει εντελώς την εικόνα του προσώπου τους και φαίνεται τελείως αφύσικο.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS