ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντζελίνα Τζολί και πάλι στο club των ξανθιών: Η λαμπερή έντονη απόχρωση που φαίνεται να είναι η δυνατή τάση της άνοιξης

H 48χρονη σταρ φαίνεται να αναπολεί τα 90's και την ταινία "Girl, Interrupted"

Η Αντζελίνα Τζολί είναι από τις ορκισμένες μελαχρινές του Χόλιγουντ και έχει αφήσει το σημάδι της σε ρόλους όπως της "Λάρα Κροφτ" και "Mr & Ms Smith", με τα πλούσια μελαχρινά μαλλιά της να προσδίδουν μια ακαταμάχητη γοητεία.

Το τελευταίο διάστημα, ωστόσο, η 48χρονη σταρ έχει πάρει σιγά σιγά τον "ξανθό δρόμο", όπως αποδεικνύεται από μερικές street style εμφανίσεις στις αρχές Ιανουαρίου και στα τέλη Δεκεμβρίου. Έκτοτε, έχει ξεκάθαρα αποφασίσει για την Άνοιξη 2024 να υιοθετήσει το total blonde look.

H Aντζελίνα Τζολί απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό να βγαίνει από το Atelier Jolie στη Νέα Υόρκη με αισθητά πιο ξανθά μαλλιά. To καστανόξανθο look που είχε επιλέξει τους τελευταίους μήνες είχε αντικατασταθεί, πλέον, από μια πιο έντονη ξανθιά απόχρωση που τόνιζε μοναδικά την λευκή επιδερμίδα της.

Το νέο hairlook της πρώην συζύγου του Μπραντ Πιτ σχολιάστηκε από τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι θα γίνει το επόμενο trend στα μαλλιά. Η φωτεινή ξανθιά απόχρωση της Αντζελίνα Τζολί ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με το υπόλοιπο σύνολο της, το οποίο αποτελούνταν από την τυπική ουδέτερη παλέτα που ακολουθούσε όλο τον χειμώνα.

Για να παρουσιάσει τα νέα μαλλιά της, η ηθοποιός φόρεσε μια μαύρη καμπαρντίνα πάνω από ένα απλό λευκό μπλουζάκι, καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου με μαύρο σκελετό. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τάσεις από τη δεκαετία του '90 έχουν κάνει comeback και τα νέα ξανθά μαλλιά της μόλις το επιβεβαίωσαν, αφού θύμισε το εμβληματικό ξανθό από την ταινία "Girl, Interrupted".

Στο παρελθόν, η Αντζελίνα Τζολί είχε βάψει τα μαλλιά της για την ερμηνεία της που κέρδισε, τελικά, Όσκαρ το 1999 στο εργο "Girl, Interrupted" και, πιο πρόσφατα, φόρεσε μια πλατινέ ξανθιά περούκα για την ταινία Eternals του 2021 της Marvel.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.