ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο άντρας που άλλαξε για πάντα την Νταϊάνα

Το εμβληματικό κούρεμά της έχει μια ιστορία πίσω του.

Η εικόνα της αξεπέραστη μέσα στα χρόνια. Ό,τι φόρεσε αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη.

Μια απορία την ακολουθούσε πάντα, εκτός από τα αναπάντητα ερωτηματικά, τα οποία σχετίζονται με τον τραγικό θάνατό της. Αυτή η απορία ήταν: "γιατί κοντό;". Η κουπ της, χαρακτηριστικό αλά γκαρσόν λουκ, με ανταύγειες, συνοδεύει τη φήμη της, με την ίδια δύναμη που το κάνει και η τιάρα της.

Ο άντρας που άλλαξε για πάντα την Νταϊάνα
Η κουπ της, χαρακτηριστικό αλά γκαρσόν λουκ, με ανταύγειες, συνοδεύει τη φήμη της, με την ίδια δύναμη που το κάνει και η τιάρα της.

Πετυχημένο κούρεμα. Και σε καμία περίπτωση κλασικά θηλυκό. Αντίθετα φανέρωνε έναν δυναμισμό που λίγες γυναίκες τολμούν. Κι όμως, πάνω της ήταν τόσο σαγηνευτικό, όσο και το χρώμα των ματιών της.

Πίσω από αυτό το εμβληματικό κούρεμα βρίσκεται ένας άντρας. Δύο ταλαντούχα ψαλιδοχέρια που άκουει στο όνομα Sam McKnight. Ο κομμωτής των σταρ που της έκλεψε την καρδιά μεσουρανούσε στα 80s και 90s. Αυτός κατάφερε και μεταμόρφωσε την Νταϊάνα, η οποία μέχρι τότε διατηρούσε μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Πίσω από αυτό το εμβληματικό κούρεμα βρίσκεται ένας άντρας. Δύο ταλαντούχα ψαλιδοχέρια που άκουει στο όνομα Sam McKnight. Εδώ με τη Νταϊάνα παζαρεύουν το ύψος των μαλλιών της.

Ο McKnight συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Νταϊάνα το 1990, όταν εκείνη επρόκειτο να φωτογραφηθεί από τον Patrick Demarchelier για την Vogue. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ο κομμωτής-θρύλος χρησιμοποίησε έναν σεβαστό αρισθμό από τσιμπιδάκια για να σταθεροποιήσει τα μαλλιά κάτω από την τιάρα, κι έτσι αυτομάτως σχηματίστηκε το εφέ ενός κοντού κουρέματος.

Ζήτησε από τον McKnight να την κουρέψει έτσι. Αυτός συμφώνησε. Αυτό που ακολούθησε αυτής της συμφωνίας ήταν το πιο διάσημο κούρεμα όλων των εποχών. Ένα ανδρόγυνο λουκ με περίσσια θηλυκότητα.

Η Νταϊάνα ξετρελάθηκε. Είδε τον εαυτό της με άλλα μαλλιά, απαλλαγμένη από το βάρος της προηγούμενης εκδοχής της και αυτομάτως υιοθέτησε το λουκ. Ήταν αυτή που ήθελε να είναι. Το ελεύθερο πνεύμα της είχε βρει το ιδανικό στυλ. Ζήτησε από τον McKnight να την κουρέψει έτσι. Αυτός συμφώνησε. Αυτό που ακολούθησε αυτής της συμφωνίας ήταν το πιο διάσημο κούρεμα όλων των εποχών. Ένα ανδρόγυνο λουκ με περίσσια θηλυκότητα.

Read Next

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.