ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

"Απογοήτευσα τον εαυτό μου και τους αγαπημένους μου": Όταν ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις χώρισε την Ιζαμπέλ Ατζανί με φαξ... τη στιγμή που έμαθε ότι περιμένουν παιδί

Ο Ντάνιελ Μάικλ Μπλέικ Ντέι-Λιούις - "σερ" από το 2014 - γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1957 στο Λονδίνο.

Από τότε που ο Ντέι Λιούις έγινε γνωστός, είχε τον τίτλο του "εμμονικού" λόγω της αφοσίωσης του στους ρόλους του. Ωστόσο, αυτό που πολλοί άνθρωποι φαίνεται να μη γνωρίζουν είναι ότι ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είχε πάντα έναν μοναδικό τρόπο ζωής και εκτός πλατό- στην προσωπική του ζωή.

Η σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό, Ιζαμπέλ Ατζανί, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της έντονης, και ιδιόρρυθμης προσωπικότητας του. Έβγαιναν μαζί για πέντε ή έξι χρόνια, και όλοι μιλούσαν για έναν παθιασμένο δεσμό.

Η ζωή τους, όμως, άλλαξε για πάντα το 1994. Εκείνη τη χρονιά, η Ιζαμπέλ έμαθε ότι ήταν έγκυος και ενημέρωσε τον επί χρόνια φίλο της για το χαρμόσυνο νέο, μόνο για να έχει την πιο "ψυχρή" αντίδραση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ενημέρωσε τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις ότι περίμενε τον καρπό του έρωτα τους και εκείνος απάντησε με.... φαξ! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εποχής του "The Independent" για τον χωρισμό τους, το ζευγάρι είχε έναν περίεργο τρόπο επικοινωνίας πριν ακόμη από τον χωρισμό τους.

Αντί να τηλεφωνήσει απλώς στην Ιζαμπέλ, ο Ντάνιελ Λουις φέρεται να να της έστελνε σφραγισμένα γράμματα κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Εάν οι αναφορές είναι ακριβείς, όταν η εγκυμονούσα ηθοποιός επικοινώνησε μαζί του για το νέο, εκείνος επέλεξε να ανταποκριθεί με ένα φαξ στο οποίο της ανακοίνωνε ότι χωρίζουν.

Στην πραγματικότητα, ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις ποτέ δεν αμφισβήτησε ή επιβεβαίωσε αυτές τις φήμες, ωστόσο σε συνέντευξη του αρκέστηκε να δηλώσει ότι "απογοήτευσε τον εαυτό του και τους αγαπημένους του".

Τα tabloids της εποχής είχαν ξοδέψει πολύ μελάνι στη δαιμονοποίηση του ηθοποιού και της συμπεριφοράς του.

"Εκείνη την εποχή ήξερα πολύ καλά ποιες ήταν οι ευθύνες μου και με ποια έννοια είχα αποτύχει τον εαυτό μου και στους ανθρώπους που αγαπούσα. Ωστόσο φαινόταν σαν να είμαι ο αντίχριστος. Φυσικά, πληγώθηκα. Η πραγματικότητα, τα γεγονότα αυτής της κατάστασης, ήταν αρκετά σκληρά... ναι, ήμουν ευάλωτος σε αυτά τα πράγματα, απολύτως", είχε αποκαλύψει μερικά χρόνια αργότερα.

Όταν ο "The Guardian" δημοσίευσε το προφίλ του Ντάνιελ Ντέι-Λιούις το 2003, αποκάλυψε πού ζούσε ο γιος του εκείνη την εποχή. Σύμφωνα με αυτό το δημοσίευμα, ο μεγαλύτερος γιος του ηθοποιού, Γκάμπριελ-Κέιν Ντέι Λιούις, ζούσε με τη μητέρα του.

Εκτός από τις αναφορές που υποστηρίζουν ότι πατέρας και γιος είναι κοντά, υπάρχουν και φωτογραφίες που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις και ο Γκάμπριελ έχουν καλή σχέση, αλλά υπάρχει ένα "θέμα". Σε ένα από τα τραγούδια που κυκλοφόρησε κάποτε ο νεαρός, αγανακτεί όταν κρίνεται για το ποιος είναι ο πατέρας του.


Στην πραγματικότητα, οι στίχοι του τραγουδιού του συγκρίνουν το να κρίνεις κάποιον από το ποιος είναι ο πατέρας του και το να είσαι ρατσιστής.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

15 Μαϊ 2024

Slimane: Η "φωνή" της Eurovision που έσπασε κάθε ρεκόρ στο Spotify - Το συγκινητικό "ευχαριστώ" του

Μέσα σε 24 ώρες το Mon Amour έγινε το γαλλικό τραγούδι με τα περισσότερα streams στην ιστορία του Spotify.

15 Μαϊ 2024

Φεστιβάλ Καννών 2024: Η 86χρονη Τζέιν Φόντα ομορφότερη από ποτέ

Η απαστράπτουσα Τζέιν Φόντα έκλεψε την παράσταση με μία από τα ωραιότερα κοστούμια που έχουμε δει.

Περισσότερα από

News

15 Μαϊ 2024

Η LAMDA Development συμμετέχει στο Piano City Athens

Το The Ellinikon Experience Park και το Golden Hall υποδέχονται το αγαπημένο φεστιβάλ πιάνου!

15 Μαϊ 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έφτασαν στο Παρίσι τα ειδικά κρεβάτια κατά του σεξ

Υπήρξαν αναφορές πως σε προηγούμενες διοργανώσεις είχαν γίνει... όργια,οπότε λαμβάνουν τα μέτρα τους.

15 Μαϊ 2024
15 Μαϊ 2024
15 Μαϊ 2024

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ έγινε 40 ετών και μοιράστηκε εικόνες στο Instagram με την οικογένεια του

Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ είχε στο πλευρό του τα παιδιά, ενώ η γυναίκα του, τού επιφύλαξε μια απίστευτη έκπληξη!

15 Μαϊ 2024

Πελίτι: Χιλιάδες επισκέπτες και φέτος στη Γιορτή Σπόρων που στοχεύει στη διατήρηση της βιοποικιλότητας και αποτίει σεβασμό στη Γη

Δωρεάν ανταλλαγή σπόρων και κυρίως μεταλαμπάδευση γνώσεων για τη γη και τη φύση αποτελούν τον πυρήνα της ετήσιας γιορτής του Πελίτι εδώ και 24 χρόνια.

15 Μαϊ 2024

"Megalopolis": Ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αποκαλύπτει την πρώτη σκηνή της νέας του (και προφανώς συγκλονιστικής) ταινίας

40 χρόνια και 300 σενάρια, χρειάστηκε ο Φράνσις Φορντ Κόπολα μέχρι να τελειοποιήσει το Megalopolis. Και επιτέλους, το πρώτο τρέιλερ της νέας του ταινίας είναι επιτέλους εδώ.

15 Μαϊ 2024

H Μέριλ Στριπ τιμήθηκε στις Κάννες – "Άλλαξες τον τρόπο που βλέπουμε τις γυναίκες"

Η 77η διοργάνωση απένειμε στην 74χρονη ηθοποιό τον τιμητικό Χρυσό Φοίνικα και η βραδιά ήταν ανάλογη του ύψους της σπουδαίας ερμηνεύτριας.

15 Μαϊ 2024

Τζένιφερ Λόπεζ, πόσο πιο αγενής μπορείς να γίνεις;

Νεαρή Ελληνίδα αεροσυνοδός που είχε την ατυχία να πετάξει με την σταρ, περιγράφει την εμπειρία της στο Tik Tok.

15 Μαϊ 2024

Μαρίνα Σάττι: Το νέο της τραγούδι είναι αφιερωμένο στον πρόωρα χαμένο μπαμπά της

Ο Αλί Οσμάν Σάττι, πέθανε λίγο πριν εμφανιστεί η κόρη του στην Eurovision.