ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κριστιάνο Ρονάλντο: Πού ζούσε ο πιο αγαπητός ποδοσφαιριστής του κόσμου, πριν αποκτήσει φήμη, δόξα και χρήματα;

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σήμερα, έχει περιουσία που ξεπερνά τα 766 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά πριν;

Η ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ήταν πάντα στρωμένη με ροδοπέταλα. Μεγάλωσε φτωχός, είχε αλκοολικό πατέρα, έκανε εγχείρηση καρδιάς στα 15 του, δεν έχει τατουάζ για συγκεκριμένο λόγο, ενώ το όνομά του δεν προέκυψε τυχαία.

Τα επιτεύγματά του είναι μοναδικά και αποτελεί παγκόσμιο πρότυπο για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Στην θέα του και μόνο προκαλείται ντελίριο ενθουσιασμού, ενώ έχει και ορκισμένους εχθρούς. Άλλωστε, καθένας που ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει, έχει φανατικούς θαυμαστές και ανθρώπους που λατρεύουν να τον μισούν. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την στιγμή είναι ο Νο1 ποδοσφαιριστής σε όλο τον πλανήτη και η αξία του δεν αμφισβητείται από κανέναν. Αν κάποιος αγαπάει αυτό το υπέροχο άθλημα, πολύ απλά δεν μπορεί να μην υποκλίνεται στο ταλέντο του.

Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985, στο Σάο Πέδρο του Φουνσάλ, στο νησί του Ατλαντικού Μαδέρα, που ανήκει στην Πορτογαλία. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί της Μαρία Ντολόρες ντος Σάντος Βιβέιρος ντα Αβέιρο (γενν. 1954) και του Χοσέ Ντινίς Αβέιρο (1953–2005). Ο μεγάλος αδερφός του, Ούγκο, αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά, ενώ οι δύο αδερφές του ήταν αρκετά μικρές για να βοηθήσουν τη μητέρα τους. Ο Ρονάλντο δεν ήταν καλός μαθητής, του άρεσε όμως το ποδόσφαιρο, και τον χαρακτήριζε η ταχύτητα από τότε. Το όνομα Ρονάλντο προστέθηκε στο όνομα του Κριστιάνο προς τιμή του αγαπημένου κινηματογραφικού ηθοποιού του πατέρα του, Ρόναλντ Ρίγκαν, ο οποίος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ την εποχή της γέννησης του Κριστιάνο.

Οι φιλανθρωπίες

Όταν έχει περάσει κάποιος δύσκολες στιγμές και κατάφερε να ανέβει στη ζωή, έχει μάθει να εκτιμά τα απλά πράγματα και να προσφέρει απλόχερα όλα εκείνα που ο ίδιος έχει και οι άλλοι όχι. Ο Ρονάλντο, αποτελεί "fashion icon", έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικές καμπάνιες, διαθέτει φοβερό σώμα και θα περίμενε κάποιος να έχει γεμίσει τατουάζ το κορμί του. Άλλοι ναι, ο ίδιος όχι και αυτό αποτελεί στάση ζωής, ώστε να βοηθάει ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Έχει γίνει γνωστό πως δώρισε 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο όπου η μητέρα του ξεπέρασε τον καρκίνο του μαστού και πως συντηρεί ουσιαστικά το κέντρο αποτοξίνωσης από το οποίο βγήκε ο μεγάλος του αδερφός. Η δωρεά στο νοσοκομείο έγινε, προκειμένου να χτιστεί μονάδα που θα ασχολείται με τη θεραπεία της επάρατης νόσου.

Δείτε πού ζούσε ο πιο κοσμαγάπητος ποδοσφαιριστής του κόσμου,πριν αποκτήσει φήμη, δόξα και χρήματα.

Και όταν η ζωή τον δικαίωσε δείτε που μένει σήμερα.

Και φυσικά ανάλογο είναι και το εξοχικό του στο Μαιάμι το οποίο και αποτελεί ενα αρχιτεκτονικό θαύμα.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.