ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Οι κούκλες κόρες της Σίλιας Κριθαριώτη με την Έμιλι Ραταϊκόφσκι

Το λαμπερό event στο Plaza Hotel της Ιταλίας.

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έδωσε το παρών στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala "Save Venice Ball” που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας μία άκρως αποκαλυπτική δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη.

Το φαντασμαγορικό event έλαβε χώρα στο Plaza Hotel και ήταν sold -out συγκεντρώνοντας περισσότερα από 1,2 εκατομμύρια δολάρια για τη διατήρηση της ιστορικής τέχνης και αρχιτεκτονικής στη Βενετία της Ιταλίας. Το φετινό θέμα "La Primavera", που σημαίνει "άνοιξη" στα ιταλικά ζωντάνεψε περίτεχνα ο Bronson van Wyck και είχε καλεσμένους λαμπερά πρόσωπα του θεάματος.

Ανάμεσα τους η ελληνίδα σχεδιάστρια, Σίλια Κριθαριώτη μαζί με τις δίδυμες κόρες της, Ελισάβετ και Ειρήνη, οι οποίες φορούσαν, φυσικά, φορέματα της μητέρας τους. Η πρώτη εμφανίστηκε με ένα μαύρο gown φόρεμα με cut- out κοψίματα στο ντεκολτέ και τη μέση και σκίσιμο στο μπροστινό μέρος. Το look ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές γόβες και statement σκουλαρίκια.

Από την άλλη πλευρά, η Ειρήνη φόρεσε ένα ρομαντικό φόρεμα από μεταξωτό ταφτά σε ροζ απόχρωση. Το επάνω μέρος αποτελούνταν από μαύρο τοπ με V ντεκολτέ και μακριά μανίκια, ενώ το look ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα και μαύρη handbag.

Εκεί, ήταν και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι με ένα μαύρο φόρεμα δια χειρός της ελληνίδας σχεδιάστριας, με την οποία όπως φαίνεται είναι και φίλες, καθώς πόζαραν μαζί και πέρασαν όλο το βράδυ παρέα.

Aκολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.