ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: " Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στ' αλήθεια"- Η δήλωση για συμπρωταγωνιστή της

Για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε την τρυφερή δήλωση η 49χρονη πρωταγωνίστρια.

MARILITA_LAMPROPOYLOY_

Η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς " Σασμός" δημοσίευσε μερικές backstage φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στο ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Μιχάλη Αεράκη, που είναι ευρέως γνωστός ως " παπά-Μιχάλης" στο σήριαλ που έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου διανύει μία ιδιαίτερη χρονική περίοδο στη ζωή της, καθώς από τη μία πλευρά βιώνει την απόλυτη επαγγελματική επιτυχία στην τηλεόραση, ενώ από την άλλη πλευρά ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον επί χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Νταλιάνη.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η ηθοποιός φαίνεται ευδιάθετη και δηλώνει δημόσια την όμορφη σχέση που διατηρεί με τον συνάδελφό της, γράφοντας τα εξής λόγια στη λεζάντα:

"Happy to have @mixalis.aerakis almost as a father (treating me as he does,almost as if I were a pregnant woman for real". ( μτφσ. Χαίρομαι που έχω τον @mixalis.aerakis σχεδόν σαν πατέρα μου ( μου συμπεριφέρεται σαν να είναι, σχεδόν σαν να είμαι πραγματικά έγκυος).

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι μία αναγνωρίσιμη ηθοποιός με πολλές επιτυχίες στη τηλεόραση και το θέατρο. Αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας και μεγαλώνει τις δύο κόρες της με αγάπη και στοργή.

Στο πλευρό της, για σχεδόν 17 χρόνια είναι ο ηθοποιός, Γιάννης Νταλιάνης, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Πρόσφατα, όμως, αποκλειστικές πηγές της RealNews αποκάλυψαν ότι αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους.

Σε παλαιότερη κοινή συνέντευξη, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου είχε δηλώσει: "Εγώ αυτό το ένιωσα από την πρώτη ματιά, όχι τον έρωτα, την εμπιστοσύνη. Ο πρώτος μας χαιρετισμός, η πρώτη μας χειραψία, το βλέμμα του Γιάννη, μου γέννησε ακριβώς αυτό το συναίσθημα, ένα καθαρό, φωτεινό βλέμμα, ότι εδώ μπορώ να επικοινωνήσω, ν΄ακουμπήσω. Ενα δυνατό αίσθημα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.