ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

«Ο χωρισμός ήταν οδυνηρός». Η Ξένια Καλογεροπούλου μιλάει για την απιστία του Γιάννη Φέρτη

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, τους οικείους και τους θαυμαστές του προκάλεσε η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού Γιάννη Φέρτη.

Η κηδεία του ηθοποιού, όπως έγινε γνωστό, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 16 Απριλίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να ενισχυθεί το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του Σ.Ε.Η.

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκίνησε πολύ με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

"Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη"

"Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν...", ήταν τα λόγια της Ξένιας Καλογεροπούλου στο Open για τον Γιάννη Φέρτη.

Η ίδια μίλησε και στην εκπομπή "Happy Day", περιγράφοντας αυτά που θέλει να θυμάται από τον Γιάννη Φέρτη: "Θέλω να θυμηθώ δύο πράγματα για να σας πω. Το ένα είναι ότι, όταν εγώ έχασα την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί σε λίγο θα έχανε το μυαλό του. Και ήρθε να με αποχαιρετήσει κατά κάποιον τρόπο. Και ένα άλλο, ότι κάποτε που περνούσαμε άσχημα επειδή είχα πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του Γιάννη και του λέω "Γιάννη, μόνοι μας, οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας. Το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη" και μου είπε ο Γιάννης "ναι, αγάπη μου, ελπίζω και εγώ να πεθάνεις εσύ πρώτη" γιατί είχε πολύ χιούμορ".

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1959 όταν εκείνος την είχε παρακολουθήσει γυρίσματα κινηματογραφικής ταινίας, ενώ παντρεύτηκαν το 1972.

"Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…", ανέφερε χαρακτηριστικά η Ξένια Καλογεροπούλου για τον Γιάννη Φέρτη.

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.