ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: "Είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε, βασανίστηκε αρκετά"

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στις κάμερες για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη.

μιμη_ντενιση ndp

Ο Γιάννης Φέρτης πέθανε σε ηλικία 86 ετών προκαλώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο που τον αγάπησε μέσα από τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους σε κλασικά και σύγχρονα θεατρικά έργα. Εκτός από την λαμπρή πορεία στο καλλιτεχνικό στερέωμα, ο αείμνηστος ηθοποιός έζησε και μία πλούσια προσωπική ζωή με 3 γάμους και μία θυελλώδη σχέση που ήταν η αφορμή για το ένα του διαζύγιο.

Το 1978, μπήκε στη ζωή του η νεαρή τότε ηθοποιός, Μιμή Ντενίση, η οποία όπως δήλωσε τον ερωτεύτηκε αμέσως, με την σχέση τους να διαρκεί 10 χρόνια, αν και ο γάμος τους διήρκησε από 1981 έως το 1988. Για την Μιμή Ντενίση, ο Γιάννης Φέρτης ήταν σύντροφος στη ζωή και στην εργασία, αφού παραδέχεται ότι την εμπιστεύτηκε και τις " άνοιξε τις πόρτες" στον θεατρικό κόσμο.

Μετά την δυσάρεστη είδηση του θανάτου του 86χρονου ηθοποιού, η πρώην σύζυγός του και θεατρική παραγωγός μίλησε με τρυφερά λόγια στην κάμερα της πρωινής εκπομπής " Πρωινό".

"Ήμουνα η σύζυγος του επί 10 χρόνια. Πάντα είχαμε καλές σχέσεις με τον Γιάννη, όποτε τον έβλεπα. Ζήσαμε 10 χρόνια μαζί με τον Γιάννη, ήταν και τα πρώτα χρόνια της δικής μου καριέρας, δηλαδή στην ουσία ο Γιάννης ήταν ο μέντορας μου, ας πούμε ή ο Πυγμαλίωνας αν θες, γιατί ήμουν πολύ μικρή. Γνωριστήκαμε στον "συμβολαιογράφο", πριν πάω στο θέατρο. Μετά έπαιξα έναν χρόνο στην Αλίκη και μετά είχαμε θίασο μαζί. Είχε πάρα πολύ ήθος ο Γιάννης και πάνω από το ταλέντο του και πάνω από οτιδήποτε, αυτό που τον χαρακτήριζε ήταν η εντιμότητα και το ήθος του που ήταν σε υπερβολικό βαθμό. Και αυτό ήταν κάτι που με έκανε να τον ερωτευτώ και που μου έκανε να τον εκτιμώ πάντα. Μόνο ωραίες αναμνήσεις έχω από τον Γιάννη, ούτε καν ο χωρισμός μας δεν ήταν ένας άσχημος χωρισμός, απλώς εγώ "έτρεχα" πολύ, με πολύ μεγάλη ταχύτητα, με άλλο χαρακτήρα και ο Γιάννης ήταν ένας πιο ήπιων τόνων άνθρωπος. Και πολύ σεμνός ως άνθρωπος, όπως και όλη του οικογένεια, που υπέρ αγαπούσα πάντα. Και τα αδέρφια του και τους γονείς του και πάντα διατηρούσαμε μία πολύ καλή σχέση και αυτό που τον χαρακτήριζε πάντα τον Γιάννη, ήταν το χιούμορ", δήλωσε η Μιμή Ντενίση και πρόσθεσε:

"Το τελευταίο διάστημα πριν αρρωστήσει, δεν ήθελα να τον ενοχλήσω γιατί δεν ήξερα ούτε πόσο άρρωστος ήταν τότε... Ήταν θέμα διακριτικότητας για εμένα, δεν ήθελα να κάνω τέτοιες ερωτήσεις και παρεμβάσεις από τη στιγμή που άνθρωπος ήταν παντρεμένος. Πριν, που τον είχα δει, που ήταν ακόμα καλά, πάντα είχαμε ένα μόνιμο αστείο που μου έλεγε θα 'ξανά παίζαμε μαζί, αλλά δεν ξέρω ποιο όνομα θα πάει πρώτο πια' και του έλεγα 'Πάντα το δικό σου!' Και ήταν το αστείο μας. Εγώ λυπήθηκα γιατί είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε ρε παιδί μου, ήταν πολύ καλός άνθρωπος ο Γιάννης"

"Ότι του έλεγα πάντα. Νομίζω ότι ακόμα και στον ουρανό, ο Γιάννης αστεία θα κάνει και θα αυτοσαρκάζεται, γιατί όλα τα διακωμωδούσε και τον εαυτό του κι εμένα και τις επιτυχίες μας. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει συνέχεια και ότι θα είναι μια πολύ γαλήνια συνέχεια, όπως του πρέπει γιατί θεωρώ ότι βασανίστηκε αρκετά τα τελευταία χρόνια".

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: "Είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε, βασανίστηκε αρκετά"

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.