ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο μοναδικός ρόλος που απέφευγε στα πρώτα βήματα της καριέρας της

"Το απέφευγα στην αρχή και δεν τους έχω κάνει αυτούς τους ρόλους. Τώρα δεν με πειράζει..." είπε μεταξύ άλλων η 57χρονη ηθοποιός.

Ταμίλα Κουλίεβα ndp

H Αθηναΐς Νέγκα φιλοξένησε στην εκπομπή της "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ" την Ταμίλα Κουλίεβα σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη στην οποία μίλησε για την δύσκολη σχέση με την μητέρα της, τα παιδικά χρόνια στη Σοβιετική Ένωση, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε τον λόγο που δεν ήθελα ρόλους μετανάστριας.

Αρχικά, η 57χρονη ηθοποιός εξήγησε ότι η σχέση με την μητέρα της έχει αντιστραφεί και είναι αυτή που πλέον ανησυχεί για την κατάστασή της. "Έχουν αντιστραφεί οι σχέσεις και τώρα την παίρνω εγώ και τη ρωτάω τι έφαγε. Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται πολλή δουλειά το να εξερευνήσει ο καθένας τη σχέση με τους γονείς σου και να τους αποδεχτείς. Πιστεύω και εγώ μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω πολύ διαφορετικά τη σχέση με τη μητέρα μου", είπε αρχικά η Ταμίλα Κουλίεβα και πρόσθεσε:

"Ήταν πολύ δύσκολη, του τύπου "απορρίπτω”. Εγώ τη θαυμάζω, είναι σπουδαίος άνθρωπος, επιστήμονας. Ήταν προγραμματίστρια που χειριζόταν κομπιούτερ ενός δωματίου, σπουδαίο μυαλό θα έλεγα".

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδικά χρόνια στην Σοβιετική Ένωση, ενώ παραδέχθηκε ότι " πήρα πολλά" από το καθεστώς. Πιο αναλυτικά, η ηθοποιός είπε: " Όταν ζεις σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς και βιώνεις τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δεν ξέρεις πώς μπορεί να είναι διαφορετικά, λες ότι αυτό είναι. Η αυστηρότητα νομίζω ότι προέρχεται καθαρά από το σπίτι και από τους γονείς και από τον χαρακτήρα των γονιών, δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με τον χαρακτήρα των γονιών".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Ήμουν τυχερή γιατί πήρα πολλά πράγματα από αυτό το καθεστώς, όπως την παιδεία, τα πρότυπα της ισότητας, της ελευθερίας της γυναίκας και ό,τι αφορά τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία. Όλα αυτά τα πρότυπα υπήρχαν στην Πρώην Σοβιετική Ένωση".

Oι ρόλοι στην τηλεόραση και τα όχι

Τέλος, η Ταμίλα Κουλίεβα προέβη σε μία μεγάλη αποκάλυψη σχετικά με τα πρώτα επαγγελματικά βήματα και εξήγησε ότι υπήρχε ένας συγκριμένος ρόλος που απέφευγε συνειδητά.

"Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω αβαντάζ την προφορά μου, αυτή την ιδιαιτερότητα που υπήρχε στην αρχή. Αυτό που προσπαθούσα είναι να έχω τη μελωδικότητα στην ομιλία μου που θα είναι οικεία στον θεατή γιατί είχα και μεγάλη αγωνία και άγχος το να μην με ταυτίσουν και να μην κάνω ρόλους μετανάστριας", είπε και πρόσθεσε:

"Το απέφευγα στην αρχή και δεν τους έχω κάνει αυτούς τους ρόλους. Τώρα δεν με πειράζει. Δεν ήθελα να με ταυτίσουν. Δεν με πειράζει να συναντάω τις ηρωίδες που είναι άλλης καταγωγής… Οι Ρώσοι μιλάνε καλά στην γραμματική αλλά όχι στην προφορά"

Ταμίλα Κουλίεβα: Ο μοναδικός ρόλος που απέφευγε στα πρώτα βήματα της καριέρας της

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.