ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σίντι Κρόφορντ μοιράζεται μια φωτογραφία της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο instagram

Και η έμμεση cameo εμφάνισή της στον τελευταίο κύκλο του The Crown! Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ήταν θαυμαστής της...

Η Σίντι Κρόφορντ μοιράστηκε μια throw back φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, καθώς θυμήθηκε την επίσκεψή της στο παλάτι του Κένσινγκτον μετά το "cameo" εμφάνισή της στον τελευταίο κύκλο της σειράς "The Crown" του Netflix.

Το εμβληματικό σούπερ μόντελ, 57 ετών σήμερα μοιράστηκε σε ποστ ένα απόσπασμα από την έκτη σεζόν της σειράς, όπου ο νεαρός πρίγκιπας Γουίλιαμ, τον οποίο υποδύεται ο Ed McVey, είχε αφίσες των super models στον τοίχο του, όπως όλα σχεδόν τα αγόρια και τα κορίτσια που μεγάλωναν στα 90' s.

Στη σκηνή, ο πρίγκιπας Φίλιππος - τον οποίο υποδύεται ο Jonathan Pryce - ρώτησε τον Γουίλιαμ ποιες ήταν οι γυναίκες, ο οποίος του απάντησε: "η Κλόντια Σίφερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Ναόμι Κάμπελ" απάντησε εκείνος, με τον παππού του να τού απαντά πως στη δική του εποχή θαύμαζαν την Ρίτα Χέιγουρθ και άλλες ηθοποιούς τονίζοντας μάλιστα πως "δεν είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται".

'Ένα μικρό cameo στο @thecrownetflix', έγραψε η Crawford στη λεζάντα. 'Ακόμα θυμάμαι έντονα την επίσκεψή μου στο παλάτι του Κένσινγκτον για να συναντήσω την Νταϊάνα και τον έφηβο Γουίλιαμ (που μόλις είχε ανακαλύψει τα "Super Models")'.

Στα Instagram stories της, ανέβασε και μια φωτογραφία από το προσωπικό της άλμπουμ με την ίδια να στέκεται δίπλα στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η φωτογραφία παρέπεμπε σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε το 2017, στην οποία η Σίντι είχα αφηγηθεί πώς προέκυψε η συνάντηση - η οποία αποδείχθηκε "μια χαριτωμένη έκπληξη" για τον Γουίλιαμ και τον Χάρι.

Εκείνη την εποχή, η καλλονή έγραψε: "Θυμάμαι αυτή την εμπνευσμένη γυναίκα σήμερα. Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο παλάτι του Κένσινγκτον'.

'Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε με κάποιο τρόπο πάρει τον αριθμό του γραφείου μου και τηλεφώνησε η ίδια για να με ζητήσει. Η βοηθός μου είχε πάθει σοκ!' πρόσθεσε.

"Επικοινωνήσαμε και με ρώτησε αν την επόμενη φορά που θα ήμουν στο Λονδίνο θα μπορούσα να πάω για τσάι - νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μόλις είχε αρχίσει να παρατηρεί τα μοντέλα και σκέφτηκε ότι θα ήταν μια χαριτωμένη έκπληξη για εκείνον και τον πρίγκιπα Χάρι".

"Ήμουν νευρική και δεν ήξερα τι να φορέσω, αλλά θυμάμαι ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να μιλούσα με μια φίλη. Εδειξε σε όλους μας πώς πρέπει να είναι μια σύγχρονη πριγκίπισσα. Αναπαύσου εν ειρήνη".

Την εποχή που η Σίντι είχε την ευκαιρία να συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο μεγαλύτερος γιος της ήταν μόλις 16 ετών.

Το 2020, μιλώντας με τη στενή φίλη και μοντέλο Ναόμι Κάμπελ στη σειρά No Filter With Naomi στο YouTube, η Crawford αποκάλυψε ότι είχε ένιωθα περίεργα όταν συνάντησε για πρώτη φορά την Νταϊάνα.

"Φοβήθηκα τόσο πολύ όταν συνάντησα την πριγκίπισσα Νταϊάνα και βρέθηκα στο παλάτι του Κένσινγκτον επειδή υπάρχει τόσο πολύ πρωτόκολλο και υποθέτω ότι, επειδή δεν είμαι Αγγλίδα, δεν καταλαβαίνω κάποια από αυτά", εξήγησε.

Η σταρ συνέχισε: "Νομίζω ότι φορούσε τζιν και κασμιρένιο πουλόβερ. Όχι ξυπόλητη, αλλά σχεδόν αυτή η ατμόσφαιρα του να είναι σούπερ χαλαρή".

Η Ναόμι είχε επίσης συναντήσει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο παρελθόν και δήλωσε: "Αγαπούσα την πριγκίπισσα Νταϊάνα, απλώς την αγαπούσα. Ήταν ταπεινή και τόσο προσγειωμένη και νιώθω ευλογημένη που την γνώρισα".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.