ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όπρα Γουίνφρεϊ: Παραδέχεται ότι πήρε γνωστό φάρμακο για να χάσει κιλά

Μετά τις κατηγορίες ότι πήρε Ozempic, και την άρνησή της.... ήρθε η παραδοχή!

Η Όπρα Γουίνφρεϊ σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως για την μεγάλη απώλεια κιλών της, και τώρα παίρνει θέση σε όσα ακούστηκαν. Η 69χρονη σταρ, που έγινε γνωστή για το καθημερινό talk show της, ήταν μια από τις πρώτες γυναίκες που η εξωτερική της εμφάνιση δεν ακολουθούσε τα "κλασικά" πρότυπα.

Τώρα, μίλησε στο People και παραδέχεται ότι ντρεπόταν όλο αυτό το διάστημα για τα σχόλια που άκουγε για το σώμα και την αλλαγή και έπρεπε να το επεξεργαστεί. "Ήταν δημόσιο άθλημα να με κοροϊδεύεις για 25 χρόνια", είπε στο δημοσίευμα. Και μόλις πρόσφατα συνειδητοποίησε ότι κατηγορούσε τον εαυτό της όλα αυτά τα χρόνια για το υπερβολικό βάρος της.

Αυτή η δήλωση έρχεται, αφού τελικά παραδέχτηκε ότι χρησιμοποιούσε φάρμακα για τη δραματική μεταμόρφωση του σώματός της - αφού προηγουμένως αρνήθηκε ότι έπαιρνε ποτέ Ozempic ή παρόμοια φάρμακα για να χάσει βάρος-.

"Αυτά που ειπώθηκαν για μένα, μου έλεγαν, γύρω μου τα αστεία που γίνονταν. Δεν θα μπορούσες να ξεφύγεις με την παραμικρή έννοια σήμερα", είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια. "Ήμουν στο εξώφυλλο κάποιου περιοδικού και έλεγε, "Dumpy, Frumpy και Downright Lumpy"", είπε η Όπρα για έναν σκληρό τίτλο που γράφτηκε νωρίς στην καριέρα της.

"Απλώς το αποδέχτηκα καθώς είναι αυτό και δεν ένιωσα θυμό. Ένιωθα λυπημένη. Ένιωσα πληγωμένη. Ένιωσα ντροπή. Αλλά δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορούσα να νιώσω ακόμη και θυμό. Κατάπια την ντροπή και αποδέχτηκα ότι ήταν δικό μου λάθος".

Η σταρ αποκάλυψε, επίσης, ότι είχε πάρει τα φάρμακα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών, καθώς ήξερε ότι θα είχε μπροστά της "δύο σταθερές εβδομάδες φαγητού". Η Γουίνφρεϊ είπε ότι είναι 7 κιλά μακριά από τον στόχο της, αλλά τόνισε ότι "δεν έχει να κάνει με τον αριθμό".

Είπε ότι η χειρουργική επέμβαση που έκανε στο γόνατο το 2021 ξεκίνησε ένα ταξίδι για να βελτιώσει την υγεία της και να ζήσει μια "πιο ζωτική και ζωντανή ζωή". Η εμβληματική στα είπε ότι τώρα τρώει το τελευταίο της γεύμα στις 4 μ.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Αλεξάνδρα Μητσοτάκη: Η σπάνια εμφάνιση στο Καλλιμάρμαρο

Η διακκριτική και σπάνια εμφάνιση της Αλεξάνδρας Μητσοτάκη.