ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Όλιβερ- Αράχωβα: "Υπάρχει πολιτική βούληση να συγκαλυφθεί ο θάνατος του Όλιβερ"

Ακόμα δεν έχει βγει το οριστικό πόρισμα της Αστυνομίας για τον Όλιβερ. Τι συμβαίνει με την αποθήκη που φέρεται να οδηγήθηκε εκεί το σκυλάκι από άνθρωπο;

Όλιβερ

Εν αναμονή του πορίσματος από ειδικό πραγματογνώμονα, βάσει και του οποίου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας για τον βασανιστικό θάνατο του χάσκι στην Αράχωβα, η αντιδικία μεταξύ των Αρχών και της κτηνιάτρου που πρώτη εξέτασε τον σκύλο, συνεχίζεται.

"Αποκλείω ότι ο σκύλος έχει εμπλακεί σε καβγά με άλλα ζώα και αυτή είναι η αιτία τραυματισμού του και εγκατάλειψης του καθώς ο σκύλος δεν είχε κανένα εμφανές σημάδι πάλης με άλλο ζώο ή δαγκώματα ή οτιδήποτε", είπε από την πλευρά της η κτηνίατρος, Κλεονίκη Τόλα.

"Εμείς τουλάχιστον από τα στοιχειά που έχουμε συλλέξει, βιντεοληπτικό υλικό και καταθέσεις, δεν βλέπουμε κάποιον άνθρωπο να κακοποιεί τον σκύλο", δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

Δεν αποδέχεται ο ιδιοκτήτης την εκδοχή της ΕΛΑΣ

Τα συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν οι αστυνομικές αρχές, βασίζονται στο βιντεοληπτικό υλικό και τις καταθέσεις που έχουν συγκεντρώσει, βάσει των οποίων ο Όλιβερ ακολουθείτο από μία αγέλη σκυλιών.

Ούτε ο ιδιοκτήτης του σκυλιού, ωστόσο, αποδέχεται αυτή την εκδοχή. Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, μάλιστα, προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί δικαστικά, προκειμένου να μάθει όλη την αλήθεια.

"Δεν υπάρχει επίσημο βίντεο που να δείχνει επίθεση με αγέλες. Λοιπόν, υπάρχει ένα απόσπασμα που δείχνει δύο σκυλιά, καμία σχέση, ούτε να επιτίθενται ούτε τίποτα, ήρεμα σκυλιά. Κάθισε λίγο εκεί ο δικός μου, είδε που φύγαν τα σκυλιά και ανέβηκε πάνω προς το σπίτι μου. Όλα αυτά γίνανε στα 100 μέτρα από το σπίτι μου από κάτω".

"Αν θέλει να μας πει (ότι υπάρχει) κάποιο πόρισμα η αστυνομία ότι υπήρχαν άγρια σκυλιά, τότε αυτό είναι ευθύνη του δημάρχου και του αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια", είπε η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου.

Το θρίλερ συνεχίζεται, με το πόρισμα του πραγματογνώμονα και τις ανακοινώσεις των αρχών να αναμένονται εντός της εβδομάδας, καθώς ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα για τον θάνατο του Όλιβερ.

"Υπάρχει πολιτική βούληση να συγκαλυφθεί ο θάνατος του Όλιβερ"

Η Νατάσα Μπομπολάκη, πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας "Νέμεσις", εξήγησε την ανάρτηση που έκανε περί πολιτικής βούλησης για συγκάλυψη του θέματος.

"Τόσα χρόνια που ασχολούμαστε και ασχολούμαι με τα θέματα της προστασίας των ζώων, έχουμε δημιουργήσει καλές σχέσεις συνεργασίας με τις διάφορες κρατικές δομές, και τις Αρχές. Μέσα από ένα τέτοιο κανάλι έφτασε η πληροφορία, που έχω αναρτήσει ότι υπάρχει πολιτική κατεύθυνση να κλείσει το θέμα του Όλιβερ γιατί η Αράχωβα είναι το μεγαλύτερο θέρετρο της χώρας μας που παίζονται και διακινούνται εκατομμύρια", είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: "Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει συμβεί ο θάνατος του Όλιβερ από άλλα ζώα, η μόνη κτηνιατρική γνωμάτευση είναι της κτηνίατρου που της πήγαν το ζώο και το είδε. Διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν δαγκώματα στο ζώο και είναι καταλύτης αυτή η δήλωση. Αυτό το βιντεάκι με τον Όλιβερ και άλλα σκυλάκια, είναι ένα πολύ θαμπό μικρό βίντεο που δείχνει τον Όλιβερ και κάπου σε απόσταση 50-100 μέτρων είναι κάτι άλλα σκυλάκια, που δεν υπάρχει κανένας καυγάς.

Σύμφωνα πάλι με την ίδια την κ. Μπομπολάκη: "Από την αρχή έχουμε εστιάσει στο θέμα του βίντεο που υπάρχει και φαίνεται άνθρωπος μαζί με τον Όλιβερ όπου φαίνεται να κατευθύνεται προς συγκεκριμένη αποθήκη, που όλα τα Μέσα σήμερα αναφέρουν ότι εκεί μέσα έχει οστά και κρανία σκυλιών, είναι το κλειδί της υπόθεσης".

Πηγή: The TOC

Read Next

Περισσότερα από

News

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.

28 Απρ 2024

Time 100 Gala: Ούμα Θέρμαν, Μάικλ Τζ. Φοξ, Κάιλι Μινόγκ- οι λαμπερές αφίξεις στο εμβληματικό πάρτι

Το πάρτι για τον εορτασμό της λίστας των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων είναι κάθε χρόνο ένα πολυαναμενόμενο γεγονός.

28 Απρ 2024

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ για την υγεία του

Τέλος στις φήμες για επιδείνωση της υγείας του βασιλιά Κάρολου θέλησε να βάλει το Παλάτι με μια ανακοίνωση, αλλά και μια νέα φωτογραφία του βασιλικού ζεύγους.

28 Απρ 2024

Πώς θα τιμήσει η παρέα των Friends τη γλυκόπικρη επέτειο των 20 χρόνων

Η τηλεοπτική παρέα των Friends αποχαιρέτησε τον περασμένο Οκτώβριο τον Mάθιου Πέρι.

28 Απρ 2024

Μουσείο Ακρόπολης: "Παρθενώνας και Βύρωνας. Με αφορμή τα 200 χρόνια από τον θάνατο του Βύρωνα"

Τα τελευταία λόγια του λόρδου Βύρωνα πριν πεθάνει λέγεται ότι ήταν για την Ελλάδα.

28 Απρ 2024

Τζον Λένον-Πολ ΜακΚάρτνεϊ: Οι γιοι τους είναι ολόιδιοι με τους μπαμπάδες και κυκλοφορούν νέο single

Μια νέα συνεργασία Λένον- ΜακΚάρτνεϊ είναι το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς.