ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λονδίνο: Ανάμεικτα συναισθήματα στην πρεμιέρα του τέλους της σειράς The Crown

"Να είστε προετοιμασμένοι να κλάψετε. Φέρτε τα χαρτομάντιλα" δήλωσε η Ολίβια Γουίλιαμς.

Το καστ και οι συντελεστές της έκτης και τελευταίας σεζόν του δράματος "The Crown" του Netflix συγκεντρώθηκαν στο Λονδίνο την Τρίτη για να αποχαιρετήσουν τη σειρά.

Η βραβευμένη με Emmy σειρά, που δημιουργήθηκε από τον Πίτερ Μόργκαν και ξεκίνησε το 2016, αφηγείται την ιστορία της βασιλείας της εκλιπούσας βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας με φόντο διάφορα βασιλικά δράματα.

"Ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία πλευρά ήταν πολλή δουλειά, οπότε είμαι κουρασμένος. Αλλά από την άλλη, είναι μια οικογένεια με την οποία ζω τώρα και δουλεύω μαζί της για 10 χρόνια", δήλωσε ο Μόργκαν καθώς περπατούσε στο κόκκινο χαλί στο Royal Festival Hall του Λονδίνου.

"Μου άρεσε πολύ το πώς η σειρά έχει γίνει γνωστή σε όλο τον κόσμο. Έτσι, ως καλλιτέχνης, σου λείπει αυτό".

Το δεύτερο μέρος της τελευταίας σεζόν αρχίζει να προβάλλεται στις 14 Δεκεμβρίου. Τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της, που επικεντρώνονται στις τελευταίες ημέρες της πριγκίπισσας Νταϊάνα το 1997, κυκλοφόρησαν τον Νοέμβριο και το δεύτερο μέρος αποτελείται από έξι επεισόδια. Οι ηθοποιοί Imelda Staunton και Dominic West επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους ως Ελισάβετ και Κάρολος, ενώ ο Ed McVey και η Meg Bellamy αναλαμβάνουν τους ρόλους του William και της Kate.

Λονδίνο: Ανάμεικτα συναισθήματα στην πρεμιέρα του τέλους της σειράς The Crown

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι υποδύεται αριστουργηματικά την πριγκίπισα Νταϊάνα.

Reuters

Χάλιντ Αμπντάλα

Την έκκληση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα απηύθυνε ο Χάλιντ Αμπντάλα, ο οποίος υποδύθηκε τον Ντόντι.

Reuters

Η βασίλισσα, η οποία πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2022, ενώ γυριζόταν η σεζόν, βρίσκεται στο επίκεντρο των τελευταίων επεισοδίων, δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς.

"Η Ιμέλντα και εγώ κάναμε γυρίσματα μαζί την ημέρα που πέθανε, ήταν πολύ δύσκολο. Μας επηρέασε με τον ίδιο τρόπο που επηρέασε ολόκληρη τη χώρα", δήλωσε η Lesley Manville, η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Μάργκαρετ.

"Έπρεπε να ενσωματώσουμε στο έργο κάτι που δεν θέλαμε ποτέ να ενσωματώσουμε, δηλαδή σε κάποιο επίπεδο έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το θέμα του θανάτου της βασίλισσας. Το κοινό θα το κρίνει αυτό, αλλά ελπίζω ότι αποδώσαμε δικαιοσύνη στη μνήμη της", δήλωσε η Morgan.

Το δεύτερο μέρος ξεκινά λίγους μήνες μετά το θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, με τη βασιλική οικογένεια να αναπολεί την τραγωδία. Σε πιο χαρούμενες σκηνές, βλέπουμε τον Γουίλιαμ να ξεκινάει το πανεπιστήμιο και να γνωρίζει τη μέλλουσα σύζυγό του, Κέιτ, και τον Κάρολο να παντρεύεται την Καμίλα.

Έμμα Κόριν, The Crown

Η Έμμα Κόριν ενσαρκώνει τη νεαρή Κέιτ που γνωρίζει τον Γουίλιαμ στο Πανεπιστήμιο.

Reuters

Ντομινίκ Γουέστ, Ολίβια Γουίλιαμς

Η Ολίβια Γουίλιμας (Καμίλλα) και ο Ντομινίκ Γουέστ (Κάρολος).

Reuters

Τζίλιαν Άντερσον, The Crown

Την πρεμιέρα τίμησε και η Τζίλιαν Άντερσον που ίσως έχει υποδυθεί με τον καλύτερο τρόπο στην κινηματογραφική και τηλεοπτική ιστορία τη Θάτσερ, σε προηγούμενο κύκλο του The Crown.

Reuters

"Βλέπεις να δίνεται μεγάλη έμφαση στον Γουίλιαμ και τον Χάρι και στη νεότερη γενιά που ανεβαίνει, έτσι ώστε το στέμμα να θεωρείται ότι οι επόμενοι άνθρωποι που θα το φορέσουν θα έρθουν. Και αυτό θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον", δήλωσε ο Γουέστ.

"Να είστε προετοιμασμένοι να κλάψετε. Φέρτε τα χαρτομάντιλα", πρόσθεσε η Ολίβια Γουίλιαμς, η οποία υποδύεται την Camilla.

Πηγή: Reuters

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

29 Απρ 2024

Η Λίντα Εβαντζελίστα με τον μοναχογιό της, τον 17χρονο Αγκουστίν

Η Λίντα Εβαντζελίστα έχει έναν μοναχογιό που είναι καρπός της σχέσης της με τον Γάλλο μεγιστάνα Φρανσουά Πινό.

Περισσότερα από

News

29 Απρ 2024

Μαρία Μενούνος: Βάφτισε την κόρη της και η τελετή ήταν μια αληθινή γιορτή

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Άντεργκάρο, βάφτισαν την Κυριακή 28 Απριλίου την κόρη τους, με το όνομα Αθηνά -Αλεξάνδρα.

29 Απρ 2024

Φέιθ Κίντμαν- Ούρμπαν: Η κόρη της Νικόλ Κίντμαν μεγαλώνει και γίνεται καλλονή

H δεύτερη κόρη της από τον γάμο της με τον Kέιθ Ούρμπαν εντυπωσιάζει καθώς μοιάζει τόσο πολύ στη μητέρα της.

28 Απρ 2024

"Έχει την καρδιά λέαινας": H Νικόλ Κίντμαν τιμήθηκε με το ανώτατο βραβείο του κινηματογράφου, το AFI Life Achievement Award

"Είναι δύσκολο να μη ζηλέψει κανείς τη Νικόλ, είναι επίσης αδύνατο να μη τη θαυμάσει" είπε η Μέριλ Στριπ στην Κίντμαν παραδίδοντας της το εμβληματικό βραβείο. Kαι η Κίντμαν υποκλίθηκε κυριολεκτικά σε εκείνη.

28 Απρ 2024

Παναγιώτης Φασούλας: Η σπάνια φωτογραφία με τη σύζυγό του Μάσα και την κόρη τους

Η Μαριέλλα Φασούλα, μπήκε στα 18 και πλέον παίζει μπάσκετ επαγγελματικά.

28 Απρ 2024

Συνάντηση κορυφής: Τα πιο ακριβοπληρωμένα super models των '90s και πάλι μαζί

Ναόμι Κάμπελ, Σίντι Κρόφορντ, Λίντα Εβαντζελίστα και Κρίστι Τέρλινγκτον σε μια κοινή εμφάνιση.

28 Απρ 2024

Η Σάλμα Χάγιεκ γιορτάζει τη Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ έγινε 50 ετών και το γιόρτασε στο Λονδίνο με συντροφιά αγαπημένων φίλων, μεταξύ των οποίων η Χάγιεκ συνοδευόμενη από τον Πινό.